Anamaria Prodan, bună de Playboy și la 44 de ani! A făcut ravagii la nunta lui Mutu

prodanca.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan a întors toate privirile la nunta lui Adrian Mutu
Foto: arhivă personală

Adrian Mutu și proaspăta lui soție, a treia la număr, Sandra, au avut parte de o petrecere la superlativ după ce s-au cununat religios și și-au creștinat băiețelul, pe 15 octombrie. Printre cei 300 de invitați s-a aflat și Anamaria Prodan, care a făcut ravagii cu decolteul său de infarct, ce a captat toată atenția.

Prodanca nu putea să lipsească de la nunta unuia dintre cei mai celebri fotbaliști din România. Nunta Briliantului a fost ocazia perfectă pentru soția lui Laurențiu Reghecampf, care a atras toate privirle cu ținuta sa foarte îndrăzneață.

anamaria prodan adrian mutuZoom
Anamaria Prodan nu putea să lipsească de la nunta unuia dintre cei mai celebri fotbaliști din România
Foto: Facebook

Și-o fi schimbat ea coafura, dar suplețea trupului său este la fel de atrăgătoare ca în tinerețe. Anamaria Prodan este încă extrem de sexy, indiferent ce ar purta și a dovedit acest lucru, încă o dată, la nunta lui Adrian Mutu.

anamaria prodanZoom
Prodanca a fost una dintre cei 300 de invitați care a făcut ravagii cu ținuta sa îndrăzneață
Foto: Facebook

Sociabilă și plăcută, ca de obicei, Prodanca nu s-a sfiit să-și pună în evidență sânii și s-a fotografiat cu mai mulți fotbaliști invitați la marele eveniment. Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, mulată, dar cu un decolteu foarte adânc, din care sânii aproape că i-au ieșit, Prodanca lui Reghe a fost una dintre vedetele serii.

anamaria prodanZoom
Niciunul dintre cei prezenți la nuntă nu a putut să-i reziste invitației de face o poză cu ea
Foto: Facebook

Duminică, 15 octombrie, a fost a treia oară când Adrian Mutu și-a pus pirostriile și a jurat să fie un soț iubitor și loial celei de-a treia soții, Sandra, o tânără de 23 de ani care i-a dăruit un băiețel adorabil. Nunta a fost încununată de o petrecere grandioasă, la care a fost invitată să cânte una dintre cele mai scumpe și mai bune artiste autohtone, Delia. Invitații au dansat pe ritmurile muzicii sale și au întreținut atmosfera pentru miri.

anamaria prodanZoom
Rochia Prodancăi a eclipsat multe ținute feminine la nuntă
Foto: Facebook
loading...
Loading...

Citește și