Anamaria Ferentz se bucură de iarnă alături de noul ei iubit tinerel! S-a pozat dezbrăcată, în zăpadă

anamaria-ferentz2.jpg

Anamaria Ferentz, în costum de baie iarna
Foto Instagram

Dacă unele persoane nu se împacă prea bine cu anotimpul rece, pentru Anamaria Ferentz și iubitul ei, zăpada nu reprezintă o problemă. Din contră! Cei doi au profitat din plin de vremea de afară pentru a petrece timp împreună pe pârtie, iar Anamaria a avut parte și de un moment mai „sălbatic”, pozând în costum de baie în jacuzzi, deși afară temperaturile nu păreau a fi prea prietenoase.

Anamaria Ferentz, fosta soție a omului de afaceri Marcel Toader, se iubește de ceva vreme cu un român stabilit în SUA și este o femeie cu adevărat fericită. Artista, în vârstă de 43 de ani, și-a luat iubitul la o sesiune de „pârtie”, cei doi părând amatori de „datul cu placa”.

Fosta cântăreața a trupei DEMO a hotărât, în urmă cu câțiva ani, să se mute peste ocean și să înceapă viața de la 0. Aceasta trăiește de peste 10 ani în America, unde a încercat să își continue cariera muzicală. Tot acolo se bucură și de o frumoasă poveste de dragoste alături de românul Christopher Flores, în vârstă de 32 de ani. Iubitul mai tinerel al Anamariei este din Galați, însă s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, dorind să câștige mult mai bine pe plan financiar, potrivit Antena Stars.

Anamaria Ferentz nu se mai ascunde! Cum s-a pozat cu iubitul tinerel

Dacă până acum imaginile cu cei doi erau rare, iată că Anamaria dorește în prezent să-și facă relația publică și pe rețelele de socializare. Artista s-a fotografiat alături de iubitul ei și de câinele cuplului, partenerii părând extrem de relaxați și zâmbitori. De asemenea, Anamaria i-a confecționat patrupedului și o hăinuță ce îi purta numele, pentru a-i ține acestuia de cald și, în cazul în care se pierde, cei care îl găsesc să știe numele proprietarului și eventual să îl înapoieze. Artista locuiește în prezent în California, unde obișnuiește să se vadă cu mulți români stabiliți acolo, inclusiv cu Monica Gabor.

Anamaria Ferentz, sexy în zăpadă

Vacanța cuplului nu a fost nicidecum una plictisitoare, ci presărată și cu câteva momente extreme. Anamaria a renunțat la un moment dat la hainele groase și s-a pozat în costum de baie în zăpadă, fără să mai țină cont de temperaturile de afară. În timp ce încă ningea, vedeta și-a petrecut nestingherită câteva momente într-un jacuzzi, în timp ce iubitul ei tinerel o poza de zor. Imaginile au ajus ulterior și în mediul virtual, după ce Anamaria a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei vituali modul în care a petrecut în prima lună a noului an.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1