ANAF a pierdut procesul cu Mihai Gâdea

mihai-gadea-amenintat-cu-moartea-directorul-postului-antena-3-face-plangere-penala-243488.jpg

mihai gadea
Azi e cel mai cunoscut prezentator al Antenelor, dar în trecut, Mihai Gâdea a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă
Foto: arhivă personală

Agentia Națională de Administrare Fiscala a pierdut procesul în care cerea în Instanță validarea popririi conturilor bancare pentru directorul Antenei 3, Mihai Gâdea.

Aşadar, Judecatoria Sectorului 3 a desfiinţat poprirea pusă de inspectorii ANAF: "Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Desfiinţează poprirea înfiinţată de creditoare prin Adresa de înfiinţare a popririi, emisă în dosarul de executare, împotriva terţilor popriţi", se arată în decizia Instanţei.

ANAF voia să pună poprire pe conturile realizatorului TV, deoarece în declaraţiile de avere date de Dan Voiculescu, în perioada în care era parlamentar, apărea un imprumut acordat în nume personal lui Mihai Gâdea. Valoarea acestuia era de 785.000 de lei, notează capital.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai gadea

    Mihai Gâdea este unul dintre cei mai incisivi realizatori tv, dar şi un bărbat care are mare grijă de imaginea lui. Este şi firesc să fie aşa, căci vedeta staţiei din Băneasa nu apare doar pe sticlă, ci este şi şeful postului Antena 3. Deşi are doar 41 de ani, prezentatorul este preocupat să-şi ascundă adevărata vârstă, iar pentru asta apelează la un artificiu care stârneşte controverse. Duminică seară, gazda emisiunii "Sinteza Zilei" a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul.

  • mihai gadea

    Mihai Gâdea, directorul Antenei 3 și realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, a câștigat premiul „Prezentatorul anului 2017” în cadrul galei AIB Londra, dar, cu toate că el a ajuns cunoscut chiar și în străinătate prin intermediul profesiei, se știu puține lucruri despre soția sa, Agatha Kundri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1