Ana Ularu şi-a scos iubitul în lume. S-au sărutat toată seara la teatru

ana-ularu-gala-ucin-mai-2018.jpg

Ana Ularu, cu o coafură interesantă luni, 28 mai, la TNB
Ana Ularu a fost o apariţie spectaculoasă luni, 28 mai, la Gala Premiilor UCIN
foto: Dorin Constanda

Ana Ularu şi-a scos iubitul în lume luni, 28 mai, la gala UCIN, de la TNB. Actriţa, care a jucat cu nume mari de la Hollywood, printre care Bradley Cooper şi Tom Hanks, trăieşte o poveste de dragoste cu un român, pe nume Ştefan Eremia. Uite ce bine le stă împreună!

Ana Ularu (32 de ani) nu-şi mai ascunde iubitul! Prinsă mereu între  teatru şi film în ţara natală şi Hollywood, acolo unde este mai mereu solicitată pentru diverse proiecte de mare anvengură, Ana Ularu încearcă să se îngrijească şi de viaţa particulară. Astfel că, luni, 28 mai, la Gala Premiilor,  UCIN (Uniunea Cineaştilor din România) a venit însoţită de un tânăr chipeş, despre care Click! a aflat că se numeşte Ştefan Eremia şi că este solist în trupa “Greetings Sugar”. De altfel, Ana Ularu a apărut în videoclipul piesei “Greener”, pe care trupa l-a filmat în 2016.

stefan-eremia-ana-ularu-gala-ucin-2018.jpg

Ana Ularu si iubitul ei, Stefan Eremia, luni, 28 mai, la Gala Premiilor UCIN
Ana Ularu şi iubitul ei, Ştefan Eremia, luni, 28 mai, la Gala Premiilor UCIN
foto: Dorin Constanda

Ana Ularu, zgârcită cu detaliile despre iubit

Am întrebat-o despre relaţia ei, însă Ana Ularu ne-a spus că nu-i place să vorbească despre acest aspect al vieţii private, însă se vedea foarte clar că este tare îndrăgostită de tânărul respectiv. Au fost foarte tandri unul cu celălalt şi s-au sărutat aproape toată seara, la eveniment. „Merg singură la filmările şi la castingurile pe care le am în străinătate şi îmi place să citesc atunci când călătoresc. Joc în câteva piese de teatru în Bucureşti şi urmează să am premiera de gală pentru «Siberia», acolo unde joc cu Keanu Reeves, cel mai inteligent actor pe care l-am cunoscut până acum. Am o impresară care mă ajută cu proiectele şi încerc să mă descurc cu rolurile  pe care le primesc şi la care trebuie să mă prezint”, ne-a povestit actriţa, care a jucat de-a lungul timpului cu titanii Tom Hanks şi Bradley Cooper.

Loading...

Citește și

  • Talentata noastră actriță, care a ajuns cunoscută și la Hollywood, după ce a jucat alături de nume grele, precum Tom Hanks, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence şi alţii, îi dă acum replica lui Keanu Reeves (53 de ani), în filmul “Siberia”, a cărui premieră va avea loc anul acesta.

  • După ce a dat lovitura la Hollywood, în 2014, alături de Bradley Cooper şi de Jennifer Lawrance în “Serena”, actrița noastră, Ana Ularu (31 de ani), va apărea anul acesta în pelicula “Inferno”, alături de Tom Hanks şi de Felicity Jones.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1