Ana Munteanu, după câștigarea Vocii României: „Am cântat din suflet pentru Smiley”

smiely_ana_munteanu.jpg

ana munteanu smiley
Ana Munteanu a câștigat "Vocea României"
Foto: Facebook/Ana Munteanu

Ana Munteanu este câștgătoarea sezonului 7 al „Vocii României”! este a doua oară când echipa Smiley câștigă concursul, iar artistul se simte mândru de concurenta sa și că sfaturile și îndrumările sale au dat roade.

Ana Munteanu se simte mulțumită că a reușit să cucerească inimile publicului, în cadrul unei competiții atât de strânse, în care toate concurentele aveau mari șanse de a câștiga concursul.

„Asta a fost Dedicația mea pentru voi! Am cântat din suflet pentru Smiley, care a făcut atâtea pentru mine, pentru familia mea și pentru cei care m-au susținut până acum! E ultima seară, am avut onoarea să cânt pe scena de la «Vocea României»! Și sper că îmi veți acorda încrederea voastră!! Vă iubesc pe toți!!”, a scris Ana Munteanu pe pagina sa de Facebook, în semn de mulțumire pentru toți cei care au sprijinit-o și i-au dat putere și determinare.

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Vineri, 15 decembrie a avut loc marea finală, exclusiv feminină, a competiției "Vocea României". Ana Munteanu (echipa Smiley), Zsuzsana Cerveni (echipa Loredanei), Andrada Crețu (echipa Despot), Meriam Jane (echipa Chirilă) s-au luptat pentru a obține aprecierea și voturile publiclului, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Lupta a fost una strânsă, iar emoțiile au atins cele mai înalte cote. Fiecare concurentă a cântat atât individual, cât și în duet alături de un artist autohton cunoscut.

  • Ne-a lăsat muţi de uimire vineri seară, 24 noiembrie, la “Vocea României”, unde a cântat hit-ul lui James Brown, “It’s a man’s world”. Ana Munteanu, tânăra de 16 ani antrenată de Smiley, s-a călit în trecut la alte show-uri de talente. În 2014 a câştigat potul cel mare la “Moldova are talent”, iar anul acesta a primit 4 de “Da” la “Românii au talent” (PRO TV).