Ana Corbu, videoclip la 11 ani. Ce vedete admiră din muzica românească

anna_iubeste_muzica_si_natura.jpg

Are doar 11 ani, însă Ana Corbu a intrat cu dreptul în showbiz
foto: arhivă personală

Are doar 11 ani, însă Ana Corbu a intrat cu dreptul în showbiz, cu melodia "Secretul", la care a filmat și un videoclip interesant. Sub numele de scenă ANNA, puștoica pătrunde în lumea muzicală și își dorește să aibă succesul fenomenelor Iuliana Beregoi sau Nicole Cherry.

Piesa "Secretul" a fost produsă de HMT Production, compoziție și text Alin Nicodim, și este difuzată deja pe unele radiouri. "Melodia "Secretul" promovează bucuria de a fi sincer cu ține însuți, de a fi bun cu cei din jurul tău și de a crede în propriile forțe pentru a putea să îți îndeplinești visurile și pentru a găsi fericirea", a mărturisit compozitorul piesei. Tânăra solistă, pe numele ei adevărat Ana Corbu, are 11 ani și este elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială din Berceni.

Pentru această piesă a filmat și un videoclip, despre care ne-a povestit următoarele: "Filmările s-au făcut în două zile în mai multe locații. Ne-am distrat, mai ales atunci când cățelușa mea a avut mai multe emoții decât mine...alerga tot timpul prin fața camerei. A fost o experiență minunată, mai ales că au fost alături de mine câțiva prieteni și părinții mei și m-am simțit în largul meu. Sper să va placă și aștept să-mi spuneți părerile voastre pe paginile de socializare. Acesta este primul meu proiect muzical și îmi place. Sper că și vouă. Le admir foarte mult pe Delia și pe Andra, dar mi-aș dori o colaborare cu Iuliana Beregoi", a mai spus simpatica solistă, care va reveni curând cu noi surprize muzicale. Pe Ana Corbu o găsiți aici:https://www.instagram.com/annamusicon/  www.facebook.com/annamusicon/

Loading...