Ana Baniciu a filmat un videoclip cu un fost coleg din «Pariu cu viața»

6-7-ana-baniciu.jpg

Ana Baniciu și Rapha Tudor, colaborare după 8 ani

Ana Baniciu (26 de ani), fiica artistului Mircea Baniciu, a devenit celebră după ce a jucat în “Pariu cu viaţa” şi a făcut parte din LaLa Band.

Câştigătoarea primului sezon “Asia Express” a jucat în filmul “Faci sau taci” şi a lansat un nou videoclip la piesa “Tu, inima”, în care a jucat cu Rapha Tudor şi cu Răzvan Bănică, foştii ei colegi din serialul de la Pro TV: “Clipul e făcut de San, iar ideea a fost a prietenului meu Alex Ifimov, cel pe care mă bazez de fiecare dată în ceea ce priveşte conceptul şi creativitatea.

6-7-rapha.jpg

Ana Baniciu a lansat piesa ”Tu, inima”, cu Rapha

Am avut o gaşcă de prieteni alături de care am filmat, fapt ce m-a făcut să mă simt în largul meu în ziua de filmare. Rapha Tudor, alături de care am filmat în “Pariu cu viaţa” şi care mi-a devenit treptat cel mai bun prieten, apare în clip. Prietenul meu Răzvan Bănică, actor la Teatrul Nottara din Bucureşti, a fost şi el alături de mine, plus echipa Quantum Music fără de care nu povesteam astăzi”, a spus Ana Baniciu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, fund sexy, vedete la plaja, vedete in costum de baie, LaLa Band

    Se poate spune despre Ana Baniciu (25 de ani) că este un vulcan de energie şi că are resurse pentru a munci de dimineaţă până seara. Joi seara, după o zi de muncă, a participat la două aniversări. A mers la petrecerea de doi ani a unui mall din Capitală şi apoi a bifat, în partea cealaltă a oraşului, petrecerea de ziua Ioanei Anuţa, alias Jo.

  • Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a mărturisit că ea nu și-a clădit cariera pe spatele tatălui ei, ci a muncit de una singură să ajungă să-l facă mândru pe tatăl ei. Artista a vorbit despre experiența de la Asia Express și a mărturisit că nu s-a gândit că ar fi atât de greu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1