Ana Banicu, cu sfârcurile la vedere! Cum a apărut artista, la mare

ana_baniciu_principala.jpg

ana baniciu sfarcuri litoral distractie sexy
Ana Baniciu este una dintre cele mai senzuale artiste de la noi
foto: Facebook

Plecată pe litoral pentru o porție de distracție consistentă, Ana Baniciu pare să fi avut ”mici probleme” cu frigul de afară. Iar asta pentru că, pe plajă, frumoasa artistă, purtând o rochie care îi venea ca turnată, a arătat că nu este ”adepta” lenjeriei intime...

Devenită celebră în urma apariției în serialul ”Pariu cu viața”, dar și pentru talentul pe care, moștenit de la tatăl său, îl are când vine vorba de muzică, Ana Baniciu și-a atras o poreclă cel puțin interesantă în lumea showbiz-ului. Mai exact, cântăreața supranumită „Funduleț”  demonstrează că și bustul ei este cel puțin interesant.

ana_baniciu_sfarcuri1.jpg

ana baniciu sfarcuri litoral distractie sexy
Ana Baniciu si-a aratat sfarcurile in toata frumusetea lor
foto: Facebook

Astfel, zilele trecute, îmbrăcată într-o rochie roz,  scurtă, mulată și decoltată, Ana Baniciu a lăsat să se vadă că ea nu se complică când vine vorba de lenjeria intimă și, evident, că nu o poartă. Iar lipsa sutienului a făcut ca sfârcurile vedetei să fie expuse în toată splendoarea lor.

anabaniciu_sfarcuri.jpg

ana baniciu sfarcuri litoral distractie sexy
Ana Banicu nu poarta lenjerie intima
foto: Facebook

Așa cum era de așteptat, după ce a postat imaginile de la malul mării, locul unde briza i-a dat bătăi de cap, reacțiile fanilor artistei nu au întârziat să apară, iar comentariile de pe contul ei de socializare sunt de-a dreptul savuroase, Ana Baniciu fiind complimentată pentru plăcuta surpriză pe care a făcut-o admiratorilor săi.

Ana Baniciu a câștigat recent competiția „Asia Express”, unde a participat alături de Raluka.

Loading...

Citește și