Ana Baniciu, probleme cu pantalonii. Cum am surprins-o în oraş

ana-baniciu-tinuta-decembrie-2018_2.jpg

Ana Baniciu a avut probleme cu pantalonii în zăpadă și nu a avut grijă să nu se murdărească
Foto Click! Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Ana Baniciu a avut parte de câteva probleme cu vestimentația, iar noi am surprins-o luptându-se cu pantalonii mult prea lungi pentru o vreme atât de neprietenoasă. Fiica lui Mircea Baniciu a coborât din mașină și n-a mai avut ce face, căci blugii ei s-au udat imediat în zăpadă.

Ana Baniciu este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară, însă deși pe rețelele sociale ea este foarte senzuală, în oraș nu ține cont de imaginea de bombă-sexy.

Ana Baniciu a avut probleme cu pantalonii în zăpadă

Ana Baniciu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o situație care i-a cam dat bătăi de cap. Artista s-a îmbrăcat lejer pentru a merge la studio, însă nu s-a gândit că pantalonii retro, evazați, sunt mult prea lungi pentru vremea aceasta, pe jos fiind încă noroi și zăpadă. Ana Baniciu a ales să poarte o pereche de jeanși cu crăpătură sub genunchi, un pulover de iarnă, peste care a luat o geacă groasă, cu blană, și și-a accesorizat ținuta cu un ghiozdan negru.

1/5

Ana Baniciu se descurcă de minune la «Te cunosc de undeva»

Ana Baniciu și Raluka au câștigat prima ediție de la «Asia Express», iar această victorie le-a adus amândurora multă notorietate, de care se mai bucură și în prezent. Cele două artiste sunt prietene foarte bune și fac o echipă perfectă, câștigând de multe ori galele de la «Te cunosc de undeva».

ana-baniciu-te-cunosc-de-undeva.jpg

Ana Baniciu s-a transformat în Lady Gaga la Te cunosc de undeva
Foto Instagram
Loading...

Citește și

  • Raluka şi Ana Baniciu sunt colege , prietene şi câştigătoarele emisiunii Asia Express. În ciuda faptului că au colaborat extraordinar pe parcursul show-ului care i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură, Ana şi Raluca au divergenţe adesea, aşa cum se întâmplă în cadrul oricărei prietenii. Invitate la emisiunea Oanei Turcu cele două au vorbit despre prietenia care le leagă, dar şi despre care este principalul motiv de ceartă dintre ele.

  • Solista Ana Baniciu (25 de ani), care a câștigat 30.000 de euro la „Asia Express” (Antena 1), alături de colega ei de breaslă, Raluka, are un program foarte încărcat toamna aceasta. Cele două fac parte şi din noul sezon de la „Te cunosc de undeva” însă, înainte de a începe filmările, Ana Baniciu a tras tare, alături de regizorul Iura Luncaşu, pentru pelicula „Faci sau taci”.