Amna a trecut peste divorţ şi nu mai doarme singură. Şi-a făcut cadou un bolid de 100.000 de euro

Ultima actualizare:

    Solista și-a luat după divorț o „bijuterie” pe 4 roți, de 100.000 €
Solista și-a luat după divorț o „bijuterie” pe 4 roți, de 100.000 €

Solista se împarte între concerte, studio şi fiul ei, David Cristian (5 ani), cu care şi-ar dori să petreacă mai mult timp. Amna (35 de ani) a participat sâmbătă la o campanie de împădurire în Râmnicu Vâlcea, unde a plantat un copăcel şi pentru micuţul ei. Iată ce a spus artista, pentru Click!, despre carieră şi despre relaţia cu fostul soţ.

Click!: Cum te prinde acest început de primăvară? 

Amna: Sunt, ca de obicei, agitată, în plină dezvoltare, cu multe proiecte, de la cele muzicale până la vlog-urile săptămânale, „Amna Car”, cu de toate.

Ţi-ai revenit după divorţ? Ai rămas în relaţii bune cu fostul soţ?

Suntem în relaţii bune. Suntem doi oameni civilizaţi, maturi şi foarte asumaţi.

Amna e topită după fiul ei, David
Amna e topită după fiul ei, David

Sâmbătă ai fost la Râmnicu Vâlcea, în zona Feţeni, cu echipa şi artiştii de la Sprint Music, la o acţiune de plantat copăcei. Ai plantat doi puieţi, dintre care unul şi pentru fiul tău. Ce relaţie ai cu el? Ce fel de mămică eşti?

A fost o activitate foarte emoţionantă, deşi nu aş fi crezut. Am avut o zi de muncă în echipă, cu managerul Marius Chină şi artiştii de la Sprint Music, Kamara, Mellina, Roxana Nemeş şi Ionică Moroşanu. Am plantat doi copaci, unul pentru mine şi unul pentru fiul meu. Puietul pe care l-am plantat pentru el poartă numele fiului meu, David. Am o relaţie foarte strânsă cu băieţelul meu. Evident că durerea mea cea mai mare este că nu am suficient timp de petrecut cu el, de aici şi piesa „Cumpăr timp”. Ca mamă, nu sunt prea relaxată, ci panicată atunci când vine vorba despre băieţelul meu.

Petreci mult timp cu David? Ce vă place să faceţi cel mai mult când sunteţi împreună?

Nu petrecem atâta timp cât el simte nevoia, dar am stabilit o zi pe săptămână în care să stăm împreună. Avem tot felul de activităţi, ieşim cu bicicletele, trotineta, pictăm.  Activităţi normale pentru o relaţie părinte copil şi dormim separaţi doar când sunt plecată la concerte.

Mellina, Amna, Ionică Moroșanu și Kamara, la plantat de copăcei  în Râmnicu Vâlcea
Mellina, Amna, Ionică Moroșanu și Kamara, la plantat de copăcei în Râmnicu Vâlcea

Are şi el înclinaţii muzicale?

Da. David are deja o piesă, „Intră în camera mea”, pe canalul lui de YouTube, „Camera lui David”. Acolo puteţi găsi toată activitatea lui.

Ţi-ai mai dori şi alţi copii?

Da, mi-aş mai dori o fetiţă. David îşi doreşte foarte mult o surioară, dar, probabil, nu se va mai întâmpla.

Arăţi foarte bine. Cum te întreţii?

Merg la sală, fac tratamente corporale, masaje şi încerc să mă hidratez cât mai mult. Cu somnul există un dezechilibru, dar nu pot fi într-un echilibru cu toate.

Ce noutăţi muzicale pregăteşti pentru fani?

Am foarte multe piese, multe colaborări şi voi aborda noi stiluri muzicale. Voi lansa toate acestea pe canalul meu de YouTube, unde am depăşit 100.000 de abonaţi şi am primit trofeul „Butonul de Argint” de la YouTube America.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net