Amintiri de Crăciun, povestite de vedete! Imagini de colecție

vedete_povesti_craciun_foto.jpg

vedete povesti craciun brad copilarie
Crăciunul în copilărie este o amintire foarte plăcută pentru toate vedetele chestionate de Click!
fotografii: arhiva personală

Câțiva cântăreți au povestit, pentru Click!, cum obișnuiau să petreacă în copilărie Crăciunul. Dorian Popa, Delia, Adora, Andrei Leonte și Matteo au oferit nu doar amănunte neștiute de nimeni, dar și câteva fotografii de colecție.

Acum sunt celebri, dar în copilărie au făcut ce fac toți copiii în perioada Sărbătorilor de iarnă. Mergeau în vacanțe la bunici, petreceau crăciunul în familie, lângă brăduț, pregăteau emoționați poezii, pentru a le spune Moșului... Click! îți prezintă poveștile despre Crăciunul din copilăria vedetelor.

Dorian Popa nu se înțelegea bine cu Moșul

dorian_popa_craciun_copilarie.jpg

dorian popa poveste craciun copilarie
Cântărețului Dorian Popa îi plăcea să primească foarte multe cadouri de la Moș Crăciun
colaj: Click!

 

„Fiecare Crăciun este special, pentru că încerc să fiu alături de mama şi de fratele meu. Ne facem cadouri şi ne simţim minunat împreună. Ţin minte că un Crăciun cool a fost când am filmat un episod special din «Pariu cu viaţa», când l-am întâlnit pe Moş Crăciun. Când eram mic nu dădeam importanţă Moşului, dar îmi plăceau cadourile. Sunt un mare fan al sporturilor de iarnă şi îmi place să mă dau cu placa, la fel ca în fiecare an”, a spus Dorian, pentru Click!

Delia Matache se cățăra în brăduț după bomboane

delia_matache_craciun_copilarie.jpg

delia matache amintiri craciun copilarie
Delia Matache era un copil neastâmpărat și îi plăcea să fie mereu în centrul atenției
colaj: Click!

 

„Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă căţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”, își amintește, râzând în hohote, Delia Matache.

Simona Nae, sărbători la sobă

simona_nae_craciun_copilarie.jpg

simona nae craciun copilarie povesti
Cele mai frumoase amintiri din copilăria Simonei Nae sunt din vacanțele de Crăciun
colaj: Click!

 

„Îmi aduc aminte, cu drag, când mă trezeam în dimineaţa de Crăciun, nerabdatoare să văd cadourile de sub brad. Sărbătorile le făceam la bunici şi îmi plăcea să pun covrigii pe sobă. Înainte să vină Moşul, ne strângeam toată familia în sufragerie şi eu le cântam. Stăteam destul de mult şi râdeam, povesteam, ne simţeam bine. Asta până simţeam mirosul de covrigi arşi”, a povestit, pentru Click!, Simona Nae.

Adora îl pândea pe Moşul

adora_craciun_copilarie.jpg

adora amintiri craciun povesti copilarie
Adora își amintește că în fiecare an se chinuia să-l prindă pe Moșul când lăsa cadourile sub brad
colaj: Click!

 

„Fiecare Crăciun a fost pentru mine special. În copilărie, abia aşteptam să primesc cadourile şi ţin minte că într-un an am aşteptat să văd cine mi le pune sub brad. Am stat multă vreme prin casă, m-am uitat la televizor şi apoi pe fereastră şi nu se întâmpla nimic. Apoi m-am dus până în bucătărie şi când m-am întors am observant că venise deja şi lăsase darurile. M-am supărat, dar mi-a trecut repede, pentru că am primit cadouri frumoase”, își amintește Adora, pentru Click!

Andrei Leonte, urecheat de părinți

andrei_leonte_craciun_copilarie.jpg

andrei leonte craciun povesti copilarie
Andrei Leonte făcea fel și fel de năzbâtii, doar-doar îl surprinde pe Moșul când îi aduce cadouri
colaj: Click!

 

„Cand eram mic, îmi doream foarte tare să-l prind pe Moş Crăciun când vine noaptea şi lasă cadourile sub brad, aşa că, într-un an, am stat treaz cât de mult am putut, m-am dat jos din pat, am ieşit din camera mea fără, să mă audă ai mei, şi m-am ascuns în sufragerie, în spatele canapelei. Pe Moşul nu l-am prins, dar am adormit acolo şi am prins o răceală zdravănă şi o urecheală pe cinste după ce a trecut Crăciunul”, a mărturisit, pentru Click!, Matteo.

Matteo, sărbători în familie

matteo_craciun_copilarie.jpg

Matteo povesti craciun copilarie amintiri
Matteo spune că cele mai frumoase Crăciunuri au fost acelea petrecute de părinți, mai ales când trăia și tatăl său
colaj: Click!

 

„Cele mai frumoase Crăciunuri le-am petrecut alături de părinţii mei, atunci când trăia tatăl meu. Îmi aduc aminte cu drag prima mea întâlnire cu Moş Crăciun, când tata m-a dus la serviciu - se dădeau cadouri acolo pentru copii angajaţilor. Venea Moş Crăciun şi trebuia să spun o poezie, apoi primeam un cadou. Atunci l-am văzut pentru prima oară, dar nu am fost prea impresionat şi nu i-am dat atenţie prea mare. Îmi cerea să-i spun poezii, dar nu eram atent la el, ci numai la barba lui şi cum mişca din ea. Am vrut să-l trag de ea”, povesteşte Matteo, pentru Click!

Loading...

Citește și

 • program magazine craciun

  Febra cumpărăturilor de Crăciun 2015 este „tratată” de lanţurile de magazine cu un program de funcţionare special în această perioadă. Săptămâna aceasta, hypermarketurile şi supermarketurile sunt deschise pentru mai mult timp înainte de Sărbători şi între Crăciun şi Anul Nou.

 • mos craciun

  A început sezonul Sărbătorilor de iarnă, iar cel mai popular sport pentru cei mici este acum întâlnirea cu Moș Crăciun pentru a-i transmite lista de dorințe. Pentru un puști de șase luni din Statele Unite, întâlnirea cu Moșul a fost cu adevărat specială. Epuizat după ce a așteptat minute în șir la coadă, Zeke a adormit buștean.

 • Mai sunt 15 zile până la Crăciun, iar noi ar trebui să începem pregătirile. Asta, pentru a nu ne aglomera pe ultima sută de metri şi pentru a putea să ne bucurăm, în perioada sărbătorilor, de linişte, odihnă şi relaxare. Iată cum să-ţi organizezi eficient timpul!

 • În noaptea Crăciunului, Luna va străluci pe cer în toată splendoarea sa. Pentru prima oară în ultimele patru decenii, vom avea Lună plină în această zi de sărbătoare. Astrologul Tinea Rizea spune că, tocmai din această cauză, „spiritele” vor fi mai agitate.

 • traditii de craciun

  Crăciunul este una dintre cele mai frumoase zile din an. Tradițiile acestei Sărbători sunt păstrate din generație în generație, dar diferă chiar și în funcție de zonele unei țări. În jurul lumii există multe obiceiuri interesante pentru această perioadă.

 • Se simte febra cumpărăturilor de iarnă. Frigiderul va fi plin cu afumături şi cârnaţi, cu tot felul de alimente şi s-a programat deja tăierea porcului. În graba dumneavoastră de a le rezolva pe toate repede, comercianţii vor vrea să vă vândă şi produse “proaste”. Veterinarii vă dau câteva recomandări ca să nu aveţi probleme de sănătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1