Ami, senzații tari în Tanzania: "Are 133 de ani și încă se ține bine"

12_baza-ami.jpg

Ami și o țestoasă de 134 de ani

Andreea Ioana Moldovan (29 de ani), cunoscută sub numele de scenă Ami, își petrece vacanța în Africa. Aflată în Tanzania, pe insula Zanzibar, solista s-a familiarizat cu fauna.

Cea mai impresionantă apariție i s-a părut țestoasa uriașă care cântărește până la 400 kg și trăiește fără probleme până la 170 de ani. Ami s-a oprit lângă una dintre exemplarele deja îmblânzite de turiști și a făcut o poză pentru conturile sociale.

„Are 133 de ani și încă se ține bine”, a scris artista în dreptul imaginii cu ajutorul căreia și-a salutat admiratorii virtuali din țară. Vedeta a profitat de vacanța în Zanzibar pentru a-și procura haine exotice și accesorii originale pe care le va folosi în concerte, dar și la filmările următoarelor ei clipuri. Ami cântă cu succes de șapte ani, după ce în anul 2011 a participat la prima ediție „X Factor” (Antena 1).

Loading...

Citește și

  • ami cea mai scunta artista

    Esenţele tari se ţin în sticluţe mici, iar Ami pe asta pare că s-a bazat când deja devenise obositor pentru ea că apropiaţii o întrebau mereu ce înălţime are. Artista măsoară doar 1,54 metri şi este oficial cea mai scundă cântăreaţă din țară noastră. În contrast cu acest aspect, solista reuşeşte să se menţină pe primele locuri în topurile muzicale.

  • ami san gol

    Concurentă la "Ferma Vedetelor" (Pro Tv) în sezonul trecut, Ami s-a reinventat. Cântăreaţa nu a renuntat la părul creţ care îi este deja amprentă în ceea ce priveşte imaginea sa, dar a dorit să ofere tunsorii sale o amprentă exotică. Schimbarea a venit după lansarea noul ei videoclip. Fanii nu au văzut neapărat noua coafură, ci sânul solistei, acoperit parţial de flori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1