„America’s Got Talent”: Pantofii mov i-au purtat iar noroc Laurei Bretan

laura.jpg

Laura Bretan a mai făcut un pas spre milionul de dolari pus în joc
Captură foto

Marți, 26 iulie, puștoaica născută în America din părinți români a amuțit din nou audiența la ”America’s Got Talent”. A doua zi, la ora locală 19:00, Laura avea să afle că telespectatorii show-ului au votat-o și s-a calificat în semifinale, făcând încă un pas spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

Laura Bretan (14 ani) a urcat pe scenă în gala live, transmisă de la Dolby Theatre din Los Angeles, de postul NBC. “Fata cu voce de înger”, așa cum i se zice datorită talentului ei uriaș, a cântat celebra melodie “The Prayer”, lansată în 1999 și interpretată în duet de Celine Dion și Andrea Bocelli. A fost fără cusur. Dar, pe  lângă vocea-i incredibilă, Laura Bretan ne-a atras atenția și cu ținuta, pentru că nu am putut să nu observăm pantofiorii norocoși, pe care i-a avut și în momentele-cheie ale concursului din România.

În ediția difuzată pe 29 aprilie, a show-ului “Românii au talent”, Laura purta aceiași balerini mov cu roz, iar atunci, după ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, fetița a fost trimisă direct în finală, fără să treacă prin emoțiile semifinalelor. Iată că, în cele din urmă, a câștigat premiul cel mare de 120.000 de euro.

29_aprilie_2016-preselectii_romanii_au_talent.jpg

Laura Bretan a încălțat balerinii mov pe 29 aprilie, la audițiile “Românii au talent”
Foto: Românii au talent

 

A doua oară când am văzut-o pe Laura încălțată la fel a fost pe 31 mai, la audiţiile show-ului “America’s Got Talent”.

31_mai_2016_la_americans_got_talent.jpg

Și pe 31 mai, în SUA, la “America’s Got Talent”, Laura a mizat pe talismanele din picioare
Foto: Românii au talent

Și atunci i-au purtat noroc, căci jurata Mel B a apăsat și ea “golden buzzer”, iar Laura a avut un loc asigurat în faza următoare a competiţiei. Ei bine, ce credeți? În ediția difuzată marți, 26 iulie, de NBC (miercuri, ora 6.00, ora României), puștoaica a încălțat tot balerinii miraculoși, parcă pudrați cu praf de zâne. N-a fost în zadar, căci americanii au votat-o în număr mare, iar Laura a mai trecut un hop în drum spre finala din 14 septembrie, unde o așteaptă premiul de un milion de dolari.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1