Borcea a pus ochii pe Valentina Pelinel în ziua nunții cu Boureanu!

valentina_pelinel_cristi_borcea_cristian_boureanu.jpg

valentina pelinel boureanu cristi borcea
Cristi Borcea se cunoștea cu Valentina Pelinel încă de pe vremea când aceasta era măritată cu Cristian Boureanu
foto: Click!

Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

Cristi Borcea trăiește, parcă, într-o telenovelă care nu se mai termină. Femeile sunt viața lui și nu contează că este iubită, nevastă, important este să nu sufle în fața lui și să se subordoneze.

Borcea a pus ochii pe Valentina Pelinel în ziua nunții sale cu Boureanu!

Zoom
Cristian Boureanu și Valentina Pelinel își uneau destinele, dar Cristi Borcea trăgea cu ochiul la Valentina
Foto: Click!

Fostul patron dinamovist a aflat zilele trecute că va mai avea un copil cu Valentina Pelinel, femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu opt ani la nunta dintre ea și politicianul Cristian Boureanu. A fost dragoste la prima vedere, cu bilețele pe sub masă și dedicații din partea artiștilor prezenți la nuntă. Printre ei, Nelu Ploieșteanu și Marcel Pavel. Ulterior, blonda a primit coșuri cu flori trimise de aghiotanții fostului patron dinamovist.

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu a avut loc în ziua în care lui Borcea pur și simplu i s-a schimbat viața. Deși se afla într-o relație cu două femei – cu soția Mihaela Borcea și cu amanta Alina Vidican, alături de care trăia de opt ani - se pare că dinamovistul a început să-i dea târcoale și Valentinei încă de-atunci!

Pelinel, la un pas să divorțeze pentru Borcea

valentina pelinelZoom
Blonda nu poate sta departe de fostul boss dinamovist şi îl vizitează la puşcărie

Ce a însemnat Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea? O blondă apetisantă care i-a pus inima pe jar! S-au văzut, s-au plăcut și au fost la un pas să divorțeze ca să-și unească destinele și să își continuie viața împreună, spun apropiații.

Între timp, lucrurile au luat o întorsătură ciudată și Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, dar numai pentru că Valentina s-a răzgândit și a rămas cu Boureanu. Din spusele actualei soții a lui Cristi Borcea, prezentă marți seară, în direct, “La Măruță”, cei patru au fost împreună în vacanțe exclusiviste, iar Gigi Becali, nașul de cununie, a completat că, în permisia de cinci zile, Borcea s-a întâlnit cu Valentina Pelinel.

Rivalitatea dintre Valentina și Alina s-a acutizat la nunta ei cu Borcea

cristi borcea alina vidicanZoom
Cristi Borcea a luat-o de nevastă pe Alina Vidican în august 2011, după ce mulți ani cei doi au fost amanți
Foto: Click!

Pe vremea când Valentina Pelinel și Cristian Boureanu erau căsătoriți, cei doi erau prieteni foarte apropiați de Cristi Borcea și Alina Vidican. Totuși, cei doi nu au fost prezenți la nunta lui Borcea și a Alinei, care a avut loc în anul 2011.

Alina Vidican a explicat în emisiunea lui Cătălin Măruță: “Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!” Alina a continuat, afirmând că între Borcea și Valentina Pelinel se înfiripase o relație încă de la acea vreme, chiar dacă fostul fotomodel era într-un mariaj cu Cristian Boureanu. Alina și Valentina s-au bătut pe Cristi Borcea și, câștig de cauză, acum patru ani, a avut Alina Vidican. “Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a mai spus Alina Vidican.

Divorțul intentat de Boureanu i-a deschis calea lui Borcea

pelinel, borcea, copil, insarcinata, alinaZoom
Valentina Pelinel, fost model de talie internaţională, a divorţat de politicianul Cristian Boureanu în 2014, după 7 ani de mariaj

Cei doi au reluat legătura după ce, o vreme, Valentina nu i-a mai răspuns lui Borcea la telefon, iar relația lor părea că s-a răcit. Și asta pentru că Pelinel a devenit o femeie liberă după ce Boureanu a luat hotărârea să rupă căsătoria cu femeia pe care a iubit-o şi să stopeze astfel minciuna în care trăia.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu (43 de ani) şi-au spus „adio” după nouă ani de relaţie. Cei doi au divorţat oficial în vara lui 2014, dar anunţul separării a fost făcut cu mult timp înainte. 

Fostul fotomodel şi politicianul au dat cu piciorul unui mariaj de şapte ani, început în 2007. „Cu Valentina am fost bărbatul unei singure femei. Noi ne-am despărțit în momentul în care Valentina și-a rupt piciorul la schi. Nu cred în povestea asta cu ea și Cristi Borcea. În orice cuplu există greșeli și certuri și asta se întâmpla şi la noi. Ce a fost între ea și Borcea numai ea poate să spună, dar eu nu cred în această poveste. Dacă aș afla că e adevărat, nu cred că mi-ar pica bine”, a declarat Cristian Boureanu, la Kanal D la scurt timp după divorț. În perioada divorțului dintre Pelinel și Boureanu au apărut și primele zvonuri referitoare la relația dintre blondă și fostul acționar de la Dinamo. Prima vizită pe care Pelinel i-a făcut-o lui Borcea la penitenciar, în aprilie 2014, la scurt timp după ce acesat fusese închis, a dat de gol relația lor.

loading...

Citește și

 • cristi borcea alina vidican

  Alina Vidican a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTv. Trădată în dragoste, Alina a povestit un amănunt extrem de interesant.

 • cristi borcea condamnat Dosarul Transferurilor

  S-au lămurit lucrurile: Valentina Pelinel (35 de ani) a confirmat că este însărcinată cu Cristi Borcea (45 de ani). Dar, în loc să se liniștească, apele abia de acum încolo se agită cu adevărat. Noua întrebare care e pe buzele tuturor este alta acum: când a lăsat-o fostul acționar de la Dinamo gravidă pe sexoasa blondă?

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

 • Sarcina Valentinei Pelinel, care va avea un băieţel cu Cristi Borcea, a venit ca o bombă la început de an. Gigi Becali, naşul de cununie al lui Borcea şi al Alinei Vidican, a vorbit despre această sarcină.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.