Amanta lui Mihai Chiţu a pus piciorul în prag

mihai_si_amanta.jpg

mihai chitu andra petcu zi de nastere cadou vocea romaniei
Mihai şi Andra se iubesc din vara anului trecut
foto: arhiva personală

De când nu se mai ascund şi îşi trăiesc relaţia în văzul tuturor, Mihai Chiţu (35 de ani) şi amanta au un zâmbet larg întipărit pe chip. Bruneta care i-a luat locul soţiei în patul artistului a făcut tot ce i-a stat în putere ca lucrurile să avanseze în ei, aşa că treptat şi-a mutat bagajul în casa solistului, iar acum poate să spună cu mâna pe inimă că locuiesc împăreună. Mihai şi Ioana Chiţu nu mai stau sub acelaşi acoperiş de mai bine de un an.

Mihai Chiţu nu pare să-i ducă dorul soţiei de care este încă legat în acte. Ioana s-a mutat din căminul conjugal în toamna anului trecut, însă "Vocea României" nu a dormit prea mult timp singur în vila sa. El a acceptat nu doar ca Andra Petcu, bruneta care i-a spart casa, să-i conducă maşina, ci şi să se mute acasă la el. Ciudat este, că cei trei protagonişti ai povestei locuiesc în acelaşi cartier, ei putând să dea nas în nas oricând.

Ioana Chiţu.jpg

Ioana Chiţu
Ioana Chiţu este instructor de fitness
foto: Click!

Acest lucru nu pare însă să-i deranjeze prea tare pe artist şi pe bruneta pe care Click! v-a prezentat-o în exclusivitate ca fiind amanta solistului. Ioana Chiţu s-a mutat împreună cu fetiţa, Rianna, la părinţii ei, în timp ce Chiţu a rămas în vila în care a stat cu familia, locuinţă unde de ceva timp s-a instalat amanta. Şi pentru că totul pare că merge ca uns între artist şi brunetă, "Vocea României" şi-a sărbătorit amanta în avans. 

ceas.jpg

mihai chitu andra petcu zi de nastere cadou vocea romaniei
Andra s-a mândrit cu ceasul ei pe Facebook
foto: arhiva personală

Deşi, Andra Petcu împlineşte joi (29 octombrie) 27 de ani, Chiţu s-a grăbit încă de acum câteva zile să-i arate tinerei cât de mult înseamnă pentru el. Bruneta a primit în dar un ceas, accesoriu cu care s-a lăudat prietenilor pe reţeaua de socializare, menţionând că darul este de la bărbatul care o face fericită. Cu această ocazie, bruneta şi-a etalat şi tatuajul de pe inelar, litera "m", iniţiala numelui artistului.  

Chiţu şi amanta se iubesc de un an

Mihai Chiţu şi Andra Petru au o relaţie de peste un an, deşi artistul este căsătorit în acte. Bruneta cu păr lung a apărut în viaţa lui Mihai în vara lui 2014. De atunci, Click! i-a surprins de trei ori împreună. 

chitu_si_amanta.jpg

mihai chitu amanta andra petcu masina
Chiţu şi amanta în vara anului 2014, la debutul relaţiei lor
foto: arhiva personală

Artistul a cunoscut-o pe Ioana în urmă cu 13 ani, iar după cinci ani de relaţie s-au căsătorit. În timp ce amanta era o prezenţă frecventă în cluburile bucureşte, unde anima atmosfera, soţia lui Chiţu a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Gimnastică Aerobică, şi în prezent lucrează la mai multe săli de fitness din Bucureşti. 

   

Loading...

Citește și

 • mihai chitu amanta nedezlipiti probleme

  A vrut libertate, dar s-a ales cu altceva! Sătul de nevastă, căreia trebuia să-i dea tot timpul socoteală, Mihai Chiţu (35 de ani) s-a refugiat în braţele unei brunete focoase, dar nu a scăpat de explicaţii. Câştigătorul concursului “Vocea României” este verificat la sânge de amantă şi fircare mişcare îi este atent monitorizata. Surse din anturajul artistului au povestit pentru Click! coşmarul prin care trece Chiţu.

 • mihai chitu amanta andra petcu masina

  Se spune că bărbaţii îşi iubesc maşinile atât de mult, încât uneori le este aproape imposibil să le cedeze „bijuteriile” pe patru roţi iubitelor. Nu este cazul lui Mihai Chiţu (35 de ani). De când se iubeşte cu Andra Petcu, bruneta care ocupă rolul de amantă, artistul a ajuns mai mult pe scaunul din dreapta, iar tânără îşi exersează de câte ori are ocazia talentul de şoferiţă.

 • mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita

  Bruneta lui Mihai Chiţu îţi plânge în pumni! Solistul dă semne serioase că se întoarce pe calea cea bună. "Vocea României" a petrecut clipe de neuitat la mare cu soţia şi fetiţa lor. Cei trei s-au distrat pe plajă ca în vremurile bune, astfel că cine nu le cunoaşte povestea ar fi putut să jure că formează o familie fericită.

 • ioana chitu

  Se face anul de când Mihai Chiţu (35 de ani) era surprins de fotoreporterii Click! în ipostaze fierbinţi cu o brunetă! Infidelitatea solistului a dărămat-o atunci pe soţia lui Ioana, care a suferit enorm. L-a iertat şi şi-au mai dat o şansă, dar relaţia lor în loc să se îndrepte, s-a deteriorat, căci artistul s-a întors la amantă. Derulând filmul înapoi, Ioana îşi aminteşte cu greu prin ce a trecut, însă pare că şi-a revenit, căci un mic detaliu o trădează.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1