Amanta lui Leo Iorga, angajată de naşul de cununie al acestuia

lanuntamare87987.jpg

1989. Adi Ordean i-a nășit pe soţii Paula și Leo Iorga. Petrecerea a avut loc la un restaurant din staţiunea Venus

Compozitor şi chitarist de cinci stele, Adi Ordean a decis să revină pe scenă cu trupa ”Schimbul 3”, alături de care vrea să interpreteze vechile sale hit-uri. Anunţul se dovedeşte a fi însă o grea lovitură sub centură pentru finii lui de cununie, Leo şi Paula Iorga. Nu de alta, dar, cu acest prilej, Adi a reluat colaborarea şi cu impresara Florenţa Marin, femeia care în 2015 a fost la un pas să strice căsnicia celebrului solist.

Leo Iorga (52 de ani), bolnav de cancer pulmonar, s-a iubit în urmă cu trei ani cu impresara lui, Florenţa Marin (41 de ani), iar vestea că are o relaţie clandestină a ajuns, cu ajutorul ”binevoitorilor”, şi la urechile soţiei sale, Paula. Aceasta a făcut tot posibilul să scape de femeia care îi ameninţa căsnicia, ba chiar l-a convins pe Leo s-o concedieze, la sfârşitul anului trecut. Lucrurile reveniseră pe făgaşul normal, însă liniştea avea să dureze doar câteva luni. Mai exact până ieri, când Adi Ordean (61 de ani), naşul de cununie al soţilor Iorga, în 1989, a anunţat că a angajat-o pe Florenţa în calitate de impresară a trupei sale, ”Schimbul 3” By Adi Ordean.

cuordean78687.jpg

Adi Ordean și Leo Iorga sunt prieteni de peste 30 de ani

Prin urmare, Paula tot nu a scăpat definitiv de rivală, care face ce face şi continuă să dea târcoale familiei sale. Adi Ordean nu consideră că a făcut vreo mare gafă: ”Ce treabă am eu cu amantlâcul finului Leo Iorga cu Florenţa Marin? Nu vreau să fiu complice în ceea ce priveşte relaţia pe care au avut-o. Pentru mine Florenţa este un impresar cu care colaborez, îmi aduce concerte, asta este. Vreau să spun că nu este singurul impresar cu care lucrez. Paula a câştigat războiul cu Florenţa Marin, nu e cazul să fie supărată că am angajat-o. Cu Paula şi cu Leo mă înţeleg bine. Mi-am făcut un proiect nou pentru că Leo a plecat din trupa Pact, în care cântam amândoi”, ne-a spus ieri compozitorul.

florenta.jpg

Florenţa Marin s-a iubit cu Leo Iorga timp de doi ani

Paula Iorga (48 de ani) nu digeră această colaborare, însă, pentru a nu-şi mai supăra soţul bolnav, a evitat să o mai apostrofeze pe fosta lui amantă: ”«Schimbul 3» este o formaţie înfiinţată în 96 şi care acum revine pe piaţa muzicală. Între Leo şi Adi nu există vreo râcă din punct de vedere profesional, fiecare e pe drumul lui, dar vor mai colabora pe viitor”. Din noua trupă ”Schimbul 3” fac parte Marian Mihăilescu (chitară bass), Adrian Ordean (compozitor şi chitară), Codruţ Croitoru (solist vocal), Alexandru Ardelean (chitară), Răzvan Gorcinski (tobe) şi, ca o altă surpriză, Alexandru Marin (sunet), fiul Florenţei Marin. Leo preferă să se ţină la distanţă de scandaluri, astfel că aseară se afla la Cluj, unde a susţinut un recital. El a revenit în urmă cu o săptămână din Cuba, unde a beneficiat de un vaccin anticancer.

Paula a făcut-o praf din declaraţii pe Florenţa, anul trecut, după ce şi-a recuperat soţul: ”Femeia asta nu a făcut decât să intre cu bocancii în viaţa noastră. Eram sigură că Leo va reveni acasă. Nu trebuie să fii inginer ca să-ţi dai seama că această femeie bate câmpii. Florenţa a fost a «enşpea» femeie cu care un artist se culcă”, a declarat ea, pentru Click!

Ordean a compus hit după hit

farael8978.jpg

Florenţa și fiul ei fac parte din proiectul “Schimbul 3”

”Să te gândeşti la mine”, ”Mă voi întoarce”, ”Singur în noapte”, interpretate de Leo Iorga, sau ”Sună periculos” şi ”Dă-mi nopţile înapoi”, din repertoriul fostei trupe A.S.I.A., pe care a înfiinţat-o în 1999 sunt doar câteva dintre melodiile compuse de Adi Ordean. În anul 2006, Ordean a fost cel mai bine plătit compozitor al anului, cu peste 100.000 de lei (respectiv 30.000 euro) primiţi de la UCMR-ADA. Din cauza programului de muncă încărcat, el a fost la un pas de moarte, în urmă cu zece ani,  când a intrat în comă diabetică. Doctorii l-au sfătuit să renunţe la ţigări şi să ţină dietă.

cuel87786.jpg

Leo și Adi Ordean, pe vremea când colaborau în trupa “Pact”

 

Loading...

Citește și

  • leo iorga, impresar, amanta, cancer, concerte

    A început scandalul în trupa Pact. Solistul trupei rock, Leo Iorga, şi impresara Florenţa Marin şi-au spus ”adio” după patru ani de colaborare. De marţi, cei doi nu mai împart nici patul, dar nici ”Pact”-ul, trupa în care solistul activează din anul 2013, după ce aceştia au ajuns să se certe la cuţite din cauza banilor şi a numărului mic de concerte.

  • A fost aruncată din trupa Pact de pe postul de manager, după patru ani de muncă, iar acum Florenţa Marin a răbufnit. Îl face praf pe Leo Iorga şi o arată cu degetul pe nevasta acestuia. Bruneta crede că Paula Iorga este capul răutăţilor şi cea care ar fi “comandat” ca Leo să o lase fără pâine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1