Amanta lui Chiţu are motive de îngrijorare! "Vocea României" a petrecut zile de neuitat la mare cu soţia şi fetiţa lor | EXCLUSIV

chitu_si_fetita.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita
Mihai Chiţu este în al nouălea cer cu fetiţa şi nevasta la mare
foto: arhiva personală

Bruneta lui Mihai Chiţu îţi plânge în pumni! Solistul dă semne serioase că se întoarce pe calea cea bună. "Vocea României" a petrecut clipe de neuitat la mare cu soţia şi fetiţa lor. Cei trei s-au distrat pe plajă ca în vremurile bune, astfel că cine nu le cunoaşte povestea ar fi putut să jure că formează o familie fericită.

Cine să-l mai înţeleagă pe Mihai Chiţu (35 de ani)? Artistul jonglează între două femei, poartă încă verigheta, deşi nu mai locuieşte cu Ioana Chiţu (30 de ani), încă soţia lui în acte, din toamna trecută, îşi duce amanta în vacanţă, iar apoi e familistul convins.

ioana_masina.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita
Ioana s-a fotografiat în maşina artistului pe scaunul din dreapta, semn că între ei lucrurile par să se aşeze
foto: arhiva personală

De câteva zile, Mihai Chiţu se află pe litoralul românesc cu soţia şi fetiţa lor, Rianna, în vârstă de cinci ani, iar amanta a rămas singurică la Bucureşti să-l aştepte. Solistul pare cel mai fericit bărbat în sânul familiei şi nimic nu ar trăda faptul că mariajul lui e pe butuci.

chitu_si_fetita_plaja.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita
Mihai Chiţu este nedezlipit de Rianna, fetiţa pe care o are din mariajul cu soţia lui Ioana
foto: arhiva personală

Ca să recupereze timpul pierdut alături de Rianna, căci nu îşi mai vede de ceva timp fetiţa adormind, Chiţu şi-a luat revanşa şi şi-a invitat soţia la mare. E drept, cei trei, au compania unor prieteni de familie, care au şi ei la rândul lor copil.

ioana_si_fetita.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita
Ioana Chiţu arată trăsnet în costum de baie
foto: arhiva personală

Aşa că micuţa Rianna are pe lângă atenţia ambilor părinţi şi un partener veritabil de joacă. Riannei nu-i mai trebuie însă nimic de când tatăl ei e cu ea. Stau împreună non-stop, iar artistul o răsfaţă de parcă ar vrea să-şi ceară iertare pentru toată suferinţa pe care i-a adus-o separându-se de mama ei. În tot acest timp, Andra Petcu, bruneta care i-a spart casa lui Mihai Chiţu, e pe punctul de a intra în depresie şi are  şi de ce dacă priveşte profilul artistului de pe reţeaua de socializare. Acesta radiază de fericire în compania prietenilor şi a soţie cu care se află în vacanţă.

ioana_plaja.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita ioana chitu
Ioana Chiţu este instructor de fitness şi nu se poate abţine să facă sport şi în vacanţă
foto: arhiva personală

Deşi el şi Ioana au evitat să se fotografieze împreună, surse din anturajul artistului au povestit că având în vedere cum au decurs lucrurile între ei, nu este exclusă o împăcare.

andra_si_chitu.jpg

mihai chitu vacanta cu familia sotie fetita amanta
Înainte să plece la mare cu familie, Chiţu şi-a dus amanta în străinătate
foto: arhiva personală

Cu o săptămână înainte de revederea cu nevasta, Chiţu era în vacanţă în străinătate cu amanta.    

Loading...

Citește și

  • mihai chitu sotia Ioana divort

    Prins între două femei, nevasta şi bruneta misterioasă cu care a călcat strâmb, Mihai Chiţu (35 de ani) a făcut, în cele din urmă, o alegere. Solistul a rămas singur în căminul conjugal, a încheiat orice poveste amoroasă cu femeia care i-a dăruit un copil, trăind acum clipa alături de noua lui cucerire. Despre toate acestea ne-a vorbit, resemnat şi fără ocolişuri, într-un interviu exclusiv.

  • Mihai Chitu amanta bruneta divort

    În interviul acordat în exclusivitate pentru click.ro, Mihai Chițu (35 de ani) a recunoscut că a început o viață nouă, cu o brunetă încă misterioasă, dar nici nu-și dă seama că tot ce a spus despre ea ar putea să o rănească. În loc să o descrie așa cum ar face orice bărbat îndrăgostit, solistul spune că e „o femeie normală”.