Amanta, certurile şi datoriile nu le-au distrus căsniciile

6-7-vedetete-anca-turcasiu_africa-6.jpg

2017. Au ciocnit un pahar cu șampanie în vacanța din Africa de Sud

Când dragostea e mare, cuplurile reuşesc să treacă peste problemele financiare ba, mai mult, chiar şi peste infidelităţi. Recent, Monica Davidescu, Anca Ţurcaşiu şi Leo Iorga au serbat lungii ani de căsnicie ori ziua în care Cupidon le-a unit inimile. Ei sunt un exemplu pentru cei care ajung la divorţ, la cea mai mică supărare.

În show-biz-ul autohton, ca şi în cel de la Hollywood, divorţurile sunt la ordinea zilei. Uneori, cuplurile care s-au iubit nespus au pus punct căsniciei din orgoliu. Click! vă prezintă povestea a trei vedete de pe la noi, care nu şi-au întors spatele nici după ce soarta le-a pus dragostea la grea încercare.


Unul dintre exemple este solista Anca Ţurcaşiu (46 ani), care, recent, a serbat 20 de ani de când l-a cunoscut pe soţul ei, Cristian Georgescu (48 de ani). Adepţi ai vacanţelor exotice, cei doi soţi îşi petrec fiecare început de an peste hotare, de data aceasta alegând Africa de Sud. Aici i-a prins şi aniversarea celor 20 de ani de când s-au cunoscut: ”Pe 13 ianuarie 1997 ne-am văzut prima oară la Sacramento. Azi, după 20 de ani, îmbrăţişaţi, la Cape Town.... E ceva, nu?”, a scris Anca Ţurcaşiu pe contul de Facebook, în dreptul unui album cu imagini romantice din vacanţă. Cristian este bărbatul care a vindecat-o pe artistă de o iubire mai veche. După un eşec în dragoste cu nimeni altul decât colegul ei de breaslă, Gheorghe Gheorghiu (62 de ani), Anca Ţurcaşiu l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu.

Povestea de dragoste dintre Anca Ţurcaşiu şi cantautorul Gigi Gheorghiu a durat timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Diferenţa de vârstă dintre ei, de 16 ani, nu a împiedicat-o pe Anca să-l iubească enorm pe cel care ne-a furat inimile cu celebra piesă ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, lansată în anul 1993. Înşelată de acesta, Anca a plecat să-şi plângă durerea peste Ocean. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA, pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca.

6-7-vedete-bula-doar-mirii-anca-turcasiu-nunta-1998.jpg

1998. Anul în care și-au jurat credință

Avea să-şi întâlnească aici marea dragoste. De altfel, o apropiată i-a prezis că va cunoaşte un bărbat cu o haină albă, pe care îl va întâlni peste o apă. S-a adeverit în totalitate. Cristian era medic stomatolog, iar întâlnirea a avut loc la Sacramento. Când a dat cu ochii de el, Anca era nedormită şi îmbrăcată neglijent. “Îmi spălasem un trening la maşină, la o femeie, care mi-l băgase la 100 de grade şi treningul intrase la apă, eram cu gleznele pe afară, eram jalnică, cu nişte cearcăne până în barbă”, a mai povestit ea, într-un interviu. S-au căsătorit în 1998, naşi fiindu-le afaceristul Cristian Ţânţăreanu şi soţia lui, Manuela.

În urmă cu trei ani s-a zvonit însă că artista şi soţul ei se află în prag de divorţ, informaţie amplificată şi de naşul lor. ”Anca Ţurcaşiu şi soţul ei sunt swingeri, adică practică sexul cu schimb de parteneri, într-un cadru organizat”, spunea Ţânţăreanu, şocând opinia publică. S-au împăcat, dându-şi încă o şansă relaţiei. Anca şi Cristi au un fiu de 17 ani şi jumătate, Radu.

 

Leo Iorga şi-a înşelat nevasta cu impresara

Cât îi priveşte pe Leo Iorga (52 ani) şi pe soţia lui, Paula, ei sunt un cuplu greu încercat de soartă, în ultima vreme. În ianuarie au împlinit 28 de ani de căsătorie, deşi, în urmă cu doi ani, Leo o înşela la greu cu Florenţa, fosta lui impresară. Paula s-a luptat să păstreze căsnicia, iar acum, după ce solistul şi-a concediat amanta, ea se simte din nou liniştită. Ba chiar l-a însoţit în Cuba, la o clinică renumită că ar trata cancerul, boală de care suferă de şase ani. Diagnosticat cu cancer la plămâni în 2011, Leo s-a operat la plămâni, dar medicii i-au descoperit şi alte probleme. În 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvară lui 2014, iar în  mai a fost iar operat. În iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală, iar în septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat iar pe creier.

 

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, datori–vânduţi la bancă

Actriţa Monica Davidescu (44 ani) şi solistul Aurelian Temişan (44 ani) au ţinut aproape la greu, ei confruntându-se cu grave probleme financiare. Nu mai este un secret că au făcut un credit păgubos în franci elveţieni, pentru casă, rată care i-a depăşit financiar. Au muncit amândoi pe rupte, ba la tv, ba la teatru, ba la cântări, ca să acopere datoriile. Au rămas însă la fel de uniţi şi după ce Monica a fost operată la genunchi, în urma unui accident la ”Dansez pentru tine” (PRO TV). Acum, după atâtea peripeţii şi necazuri, ei au anunţat cu bucurie că sunt la ceas aniversar: “Ieri, cu 22 ani în urmă, ne cunoşteam. La un spectacol. Când au trecut aceşti ani? Dedicaţia soţului pentru această zi. Dedicaţie pe care o dăruim tuturor femeilor din lume. Urmează curând şi un spectacol în care puteţi asculta live această melodie. Să vă iubiţi şi să vă respectaţi!”, a menţionat juratul de la “Te cunosc de undeva” !(Antena 1), pe o reţea de socializare. Monica şi Temi s-au logodit în urmă cu 17 ani, la biserică, iar şase ani mai târziu au făcut o nuntă în toată regula. Au o fetiţă, pe Dora, în vârstă de 6 ani şi două luni.

 

Loading...
 
 

Citește și