Vedetele se laudă cu bustul de la «Mama Natură». Amalia Năstase: «Nu am sânii lăsați, așa arată sânii naturali»

a11.jpg

Amalia Năstase (43 de ani)

Operaţiile estetice sunt la mare modă, însă iată că sunt şi vedete care se pot lăuda şi pot fi admirate pentru naturaleţea lor. Cele care sunt împotriva bisturiului şi se mândresc cu sânii lor pot fi considerate şi cele mai puternice femei din România. Andreea Marin, Andreea Esca şi Amalia Năstase au un decolteu frumos, deşi sunt şi mămici.

Sunt mame, şi-au hrănit copiii la sân, sunt femei puternice şi pot fi considerate şi printre ultimele vedete din România care se pot lăuda cu naturaleţea lor! La finalul lunii decembrie, Andreea Marin a împlinit 45 de ani şi este mămica unei fetiţe în vârstă de 12 ani, pe nume Violeta.

a21.jpg

Amalia Năstase a slăbit 35 kg

 

Aflată în vacanţă în Bali, alături de logodnicul ei, consulul Adrian Brâncoveanu, fosta ”Zână a surprizelor”, Andreea Marin s-a pozat la o cascadă, în costum de baie, fanii admirându-i decolteul obraznic în cadrele postate pe conturile sociale. ”Nu am nici o operaţie estetică şi nici nu intenţionez să îmi fac”, spunea ea, în urmă cu ceva vreme.

O altă divă a micului ecran care se poate lăuda cu formele naturale este Andreea Esca. Vedeta PRO TV este mămica a doi copii, Alexia şi Aris, însă decolteul afişat la pupitrul ştirilor, de luni până vineri, scoate în evidenţă un bust ferm, ţanţoş, neatins de lama bisturiului.

a36.jpg

Andreea Esca are un bust de invidiat, la 47 de ani. Fiica ei o moşteneşte

 

La vârsta de 47 de ani, soţia afaceristului Alexandre Eram poate fi considerată un etalon de frumuseţe. Amalia Năstase este şi ea mândră de calităţile fizice cu care a înzestrat-o ”Mama Natură”. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a slăbit peste 35 de kilograme, cu sport şi cu o dietă sănătoasă, iar norocul ei a fost că bustul nu a fost afectat, în urma acestui proces de transformare.

La vârsta de 43 de ani, ea are trei copii: Alessia (15 ani), Emma (12 ani) şi Toma, de numai 4 anişori. Pentru că acum are din nou o siluetă armonioasă, afacerista a revenit la rochiile mulate, cu decolteuri adânci.

a45.jpg

Andreea Marin (45 de ani) şi-a înnebunit fanii cu şedinţa foto din Bali

 

Câţiva fani au criticat-o pentru modul în care îşi expune bustul, făcând afirmaţii de genul ”Ai sânii lăsaţi!”, însă replica Amaliei a fost pe măsură: ”Eu ştiu că mulţi dintre voi nu mai sunteţi naturali/naturale, dar acest fenomen se numeşte sâni naturali. Sunt foarte puţine care îl mai manifestă. Neperfectă, sunt doamna Amalia, sunt o forţă!”, a fost răspunsul acesteia.

 

Citește și:

Poza în care Andreea Esca își arată toate semnele vârstei. Are curaj să apară fără filtre și fără machiaj

Amalia Năstase, de la poza care a făcut-o să slăbească, până la silueta mult visată. Cum arată cu 30 de kilograme în minus

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1