Amalia Năstase i-a tăiat moțul fiului de un anişor

14-vedezxczxte-1.jpg

Aceasta e noua familie a Amaliei Năstase. Fiul ei şi al lui Răzvan Vasilescu a împlinit un an

Parcă mai ieri, iubitul Amaliei Năstase (40 de ani), Răzvan Vasilescu (36 de ani), anunţa cu mult entuziasm venirea pe lume a primului lor copil, Toma Alexandru Ion. Sâmbătă, Toma a împlinit primul lui anişor, iar fosta soţie a tenismanului Ilie Năstase i-a organizat o petrecere de pomină.

Bineînţeles, atmosfera a fost antrenată de Alessia (9 ani) şi Ema (7 ani), fetele Amaliei din prima căsnicie.

Micuţul Toma a avut tort în formă de rachetă, pentru că este jucăria preferată, un animator îmbrăcat în Batman, iar după tăierea moţului, conform tradiţiei, a ales trei obiecte de pe tavă. ”A ales maşinuţa, şurubelniţa şi cartea”, ne-a spus ieri Amalia Năstase. Se pare că juni­o­rul are toate şan­sele să lucreze în industria auto.

Fetiţa Alinei Nine, chef în Dubai

La aproape 5.000 km distanţă de România, o altă mămică celebră îşi sărbătorea prinţesa. Este vorba despre fetiţa manechinului Alina Nine şi a afaceristului marocan Hatim Kev.

Evenimentul a avut loc într-un hotel de cinci stele din Dubai, micuţa a fost îmbrăcată într-o rochiţă Dior, iar invitaţii s-au bucurat de un candybar cu brioşe colorate şi două torturi roz, pregătite de cofetării de top. ”Maya a primit cadouri specifice vârstei: bijuterii, hăinuţe şi multe jucării. A fost o zi importantă, în care ne-am bucurat cu toţii”, ne-a spus celebrul manechin Alina Nine.   

«Nu am avut bani de petrecere»

Ioana Tufaru (39 de ani), fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru, este o mămică fericită, pentru că băieţelul ei, Luca, a împlinit duminică un anişor. Chiar dacă tradiţia spune că la un an naşa de botez trebuie să îi taie moţul, se pare că Ioana nu se grăbeşte cu acest lucru. “Nu am făcut petrecere, am stat acasă, nu avem bani. O să-i tăiem moţul la un an jumate, doi”, a declarat Ioana Tufaru, pentru Click!

 

Loading...