Amalia Năstase este din nou însărcinată. Iată cum a anunţat sexul copilului!

amalia-nastase.jpg

amalia nastase fiice baiat razvan
Amalia Năstase abia aşteaptă să devină mamă de băiat
Foto: Arhivă personală

Amalia Năstase (39 de ani), fosta soţie a lui Ilie Năstase, se poate considera cu adevărat împlinită! Vedeta iubeşte şi este iubită de Răzvan Vasilescu, un tânăr om de afaceri, care este mai mic decât ea cu patru ani. Recent, Amalia și-a dat seama că este însărcinată.

Duminică seara (19 aprilie), Amalia Năstase a publicat, pe una dintre reţelele de socializare, o fotografie în care apare alături de fiicele ei din prima căsătorie, cu tenismenul Ilie Năstase, Alessia (8 ani) şi Emma (6 ani), dar şi de noul iubit, Răzvan Vasilescu. 

În imagine, fetele poartă tricouri cu mesaj, iar Răzvan îşi îmbrăţişează iubita foarte tandru, pe burtică, dând de înţeles că este foarte fericit că va deveni tată. „Este băiat”, a scris Amalia Năstase, în dreptul pozei cu pricina, acesta fiind modul în care a ales ea să facă anunţul că va aduce pe lume un băieţel.

 

amalia.jpg

amalia nastase fiice baiat razvan
Amalia Năstase va deveni mamă pentru a treia oară
Foto: Arhivă personală

 

 

Amalia Năstase a fost căsătorită cu tenismenul Ilie Năstase timp de şapte ani, căsnicie din care au rezultat două fete, Alessia şi Emma. Amalia este foarte mândră de micuţe, despre care, anul trecut, în luna octombrie, a povestit ce cariere vor să îmbrăţişeze.

„Copilul devine încrezător în propriile forţe când vede un părinte fericit care este mândru de ceea ce face. În cazul fiicelor mele, Alessia, cea mai mare dintre ele, vrea să urmeze o carieră în PR, la fel ca şi mine, în timp ce Emma ia lecţii de canto şi vrea să devină cântăreaţă. Deşi are 6 ani, ştie să cânte la pian, a învăţat să citească notele muzicale şi este foarte serioasă, ceea ce mă încântă. Este o calitate foarte importantă care o va ajuta pe viitor”, a spus Amalia, pentru Click!

Loading...

Citește și