Amalia Enache trage din greu ca să slăbească

amalia.jpg

amalia enache fetita alma
Amalia Enache a născut o fetiţă
Foto: Facebook

A născut de patru luni, dar nu şi-a recăpătat în totalitate formele de dinainte de sarcină. Prezentatoarea Pro Tv, Amalia Enache, trage din greu cu tratamente corporale pentru a da jos kilogramele cu care a rămas după sarcină. Pentru că a recurs la cezariană şi încă alăptează, ştirista nu poate ţine dietă drastică şi nici nu poate să facă exerciţii grele la sală.

Amalia Enache a devenit pentru prima dată mămică în a doua jumătate a acestui an. Vedeta se dedică în această perioadă creșterii fetiței ei, Alma, dar are grijă, în paralel, să revină la silueta  de dinainte de sarcină. Procesul este mai dificil în condițiile în care a optat pentru operația de cezariană, aşa că nu orice tratament corporal sau dietă sunt recomandate în perioada în care își alăptează copiii.

amalia-enache-silhouette.jpg

amalia enache slaba cezariana
Amalia Enache mai are de dat jos câţiva centimetri din talie şi coapse
foto: arhiva personală

Amalia Enache a decis să meargă la un centru de slăbit unde a început un tratamentul care tratează celulita și cauzele care duc la formarea ei. Vedeta şi-a remodelat deja corpul, face drenaj limfatic și şi-a rezolvat problema inestetică generată de pielea lăsată. 

Loading...

Citește și