Amalia Enache a suferit enorm pe perioada sarcinii: «Vin după niște episoade foarte grele»

amalia-enache-perioada-sarcinii.jpg

Amalia Enache a povestit prin ce perioadă dramatică a trecut în perioada sarcinii
Foto Instagram

Amalia Enache a dezvăluit că pentru ea, perioada în care a fost însărcinată a reprezentat și o binecuvântare, dar și un interval de timp presărat cu multă suferință. Prezentatoarea TV a explicat că motivul din spatele durerii sale de la acea vreme a fost constituit din vizitele interminabile prin spitale, soldate cu pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viața sa. Iată declarațiile!

Amalia Enache este în prezent fericita mămică a unei fetițe pe nume Alma, care a venit pe lume în luna august a anului 2016. Deși acum se bucură din plin de viața alături de cea mică, Amalia a dezvăluit că perioada în care a fost însărcinată a fost una plină de durere, având în vedere că prezentatoarea de la Pro TV a fost nevoită să stea numai prin spitale cu tatăl său, care era grav bolnav.

Amalia Enache, perioadă grea în timpul sarcinii

Moderatoarea a mărturisit că mergea aproape zi de zi la spital, la oncologie sau la terapie intensivă cu tatăl său, care a suferit de o boală necruțătoare. După ce nici tratamentele medicale nu și-au mai făcut efectul, părintele vedetei s-a stins din viață chiar în perioada în care și-ar fi putut strânge nepoțica în brațe. Amalia a explicat, totuși, că micuța Alma a fost cea care a mai salvat-o de la suferință, bucuria venirii ei pe lume umplând într-un fel golul lăsat de trista pierdere suferită de prezentatoarea TV.

„Eu vin după niște episoade foarte grele. Eu, cât am fost însărcinată am fost în fiecare zi într-un spital de oncologie sau la terapie intensivă cu tatăl meu. Lucrurile au coincis teribil. Apoi a fost pierderea lui, însă pentru că o am pe Alma, s-a mai estompat durerea. Viața e cu de toate, și cu bune, și cu rele, cu tot felul de episoade”, a detaliat vedeta pentru Life.ro.

amalia-enache-fetita.jpg

Amalia Enache este fericita mămică a micuței Alma
Foto Instagram

Amalia Enache și-a pierdut ambii părinți

Amalia Enache a pierdut-o și pe mama sa, tot din cauza cancerului și, în urmă cu ceva vreme, credea că și ea este suspectă. „Da, acum 10 ani, foarte devreme și foarte șocant. Totul a fost atât de rapid și neașteptat încât a fost similar cu moartea într-un accident. Când i s-a pus diagnosticul, totul era atât de avansat și de fără speranță încât am avut acest șoc. Dar pentru că sunt trecută prin asemenea experiențe de viață, sunt cu picioarele pe pământ și îmi dau seama de ce e cu adevărat valoros.
Dincolo de toate, nu am o fire prăpăstioasă și o înclinare către niște căderi irecuperabile. Dar și viața mea ca și viețile tuturor, e cu de toate. Acum, însă, în ultima perioadă, este cu multă bucurie și liniște sufletească”, a mai adăugat Amalia.

amalia-enache-fetita2.jpg

Foto Instagram

Cine este tatăl fetiței Amaliei

Deși Amalia Enache nu a făcut niciodată public numele tatălui fetiței ei, existând, astfel, numeroase speculații în presă cu privire la identitatea acestuia, vedeta a dezvăluit că nu se simte deranjată de acest lucrul. „Ce ne poţi spune despre tatăl Almei? De ce a fost el ALESUL?”, a fost Amalia întrebată. „Pentru că este cel mai bun om pe care eu l-am cunoscut, după mama mea, şi care ştie să mă iubească cel mai frumos”, a venit răspunsul prezentatoarei TV, oferit pentru sursa anterior menționată.

 

Loading...

Citește și

  • amalia enache

    Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv, Amalia Enache, a plecat pe 13 decembrie într-o vacanță departe de țară. Nu singură, ci alături de fiica ei, Alma, în vârstă de numai doi anișori și jumătate. Cele două au zburat spre Barcelona, unde vor petrece câteva zile pe tărâmuri mai calde. Vedeta tv și-a luat cel mi mic bagaj după ea.

  • Când vezi ce fragilă e viaţa, cum cancerul “loveşte” atât de aproape de tine, ajungi să apreciezi sănătatea mai mult decât orice. Amalia Enache a realizat acest lucru în urmă cu 10 ani, când şi-a pierdut mama, iar de atunci a trăit cu o spaimă greu de descris în cuvinte. Până în vara aceasta, de ziua ei, când a primit “cel mai frumos cadou din lume”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1