Amalia Enache și-a găsit o a doua casă în America de Sud. Se relaxează în Brazilia cu fiica ei

amalia.jpg

amalia enache
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: arhivă personală

În luna ianuarie, Amalia Enache (39 de ani) și Alma, fiica născută în luna august a anului trecut, au plecat în America de Sud. Au stat ceva vreme în Argentina, iar zilele acestea se află în Brazilia, mai precis, în Rio de Janeiro, unde se bucură de soare, de valuri și de fețe prietenoase.

Cele două fac o echipă perfectă, drept dovadă că, oriunde ar fi, se simt ca acasă. Întrebată de prietenii de pe Facebook când se întoarce acasă, vedeta a spus că va veni înapoi la pupitrul știrilor, dar deocamdată se simte în largul ei acolo unde se află.

Buna dispoziție molipsitoare a sud-americanilor, vremea bună și relaxarea au pus stăpânire pe Amalia Enache. Se simte în largul ei, iar asta se vede să în imaginile puse pe rețelele sociale. Hainele comode, tălpile goale și părul prins lejer au fost pe aceeași lungime de undă cu atmosfera de vacanță.

alma.jpg

amalia enache
Amalia și Alma, fericite în America de Sud
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

 • amalia enache

  Amalia Enache a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu și-a făcut planuri în ceea ce privește revenirea la muncă, din concediul de maternitate, ba mai mult, și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță prelungită în America de Sud. De acolo, vedeta a transmis un mesaj emoționant.

 • amalia enache

  E cald şi bine în America de Sud, acolo unde la Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului. Micuţa Alma s-a obişnuit cu atmosfera, este plimbată de plajă şi răsfăţată de ambii părinţi, căci vedeta Pro Tv se pare că a decis să locuiască o perioadă lângă bărbatul care a făcut-o atât de fericită. Dacă ar fi să dăm crezare imaginilor atunci şi fetiţa ştiristei se simte excelent în braţele celui despre care s-a vehiculat că ar fi tatăl copilului vedetei.

 • amalia enache

  Din luna august, de când a devenit mămică, Analia Enache (39 de ani) înțelege ce înseamnă dragostea nelimitată, grija și momentele petrecute alături de un suflet care depinde de tine și care îți cere toată atenția. Alma este întregul univers al vedetei de la Pro Tv, ceea ce înseamnă că prioritățile acesteia s-au schimbat considerabil.

 • madalina ghenea stirista prietene burtica

  Acum înţelege şi Mădălina Ghenea ce simţea Amalia Enache vara trecută, când aştepta cu emoţie să-şi strângă fetiţa la piept. Atunci frumoasa ştiristă de la Pro Tv lua masa cu actriţa căreia îi povestea cât de nerăbdătoare este să-şi cunoască bebeluşul. Se prea poate ca de atunci Mădălina Ghenea să fii fost şi ea însărcinată, având în vedere că în luna aprilie va naşte şi ea tot o fetiţă.