Amalia Enache, o norocoasă: “Nașterea a fost floare la ureche”

amalia_enache.jpg

amalia enache
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: captură Pro Tv

Din 9 august, de când a adus-o pe lume pe Alma, viața Amaliei Enache s-a schimbat radical. Așa cum ea însăși a mărturisit, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață, iar asta se vede cu ochiul liber pentru oricine o întâlnește pe știrista de la Pro Tv.

Vedeta tv le-a deschis ușa casei sale colegilor ei de la "Vorbește lumea", cărora le-a arătat camera Almei și cărora le-a povestit despre ce înseamnă acest nou capitol din existența ei.

“Trece foarte repede timpul, mai ales în primele săptămâni, aveam senzația că au trecut cinci minute de când am născut. E vorba despre o atenție 24 de ore din 24 și cu totul o altă viață. Eu credeam că sunt un om responsabil, dar pentru prima dată înțeleg ce înseamnă cu adevărat să ai responsabilitatea unei vieți, e un alt tip de grijă, o grijă totală”, și-a început Amalia Enache mărturisirea. 

12-13-vedsdasdete-amalia.jpg

Amalia Enache, ştiristă la PRO TV, a pregătit din timp camera fetiței

 

Amalia este una dintre puținele norocoase care au avut șansa ca nașterea să nu fie o experiență dureroasă. A declarat  că a fost floare la ureche. “Pentur mine, nașterea a fost ceva foarte ușor. Chiar mi s-a părut floare la ureche. Totul a fost și foarte rapid. Eu m-am dus la o monitorizare obișnuită și am ajuns să nasc. Totul s-a precipitat foarte tare și s-a întâmplat chiar ca în filme. N-am apucat să mă dezmeticesc foarte mult. M-am dus la un control de rutină la ora 13.00, iar la ora 16.00 aveam minunea în brațe. Abia noaptea de după naștere nu am dormit nici măcar un minut, de la adrenalină, ca să conștientizez prin ce am trecut. Am avut-o în permanență cu mine pentru a fi în grija mea. În fiecare zi am parte de o nouă provocare, dar e mai frumos ca oricând. Uite, acum e ploios, dar nu are nicio  importanță. Acum e frumos și când plouă, căci am un soare în casă.”

hainute.jpg

amalia enache
Hăinuțele Almei sunt frumos așezate în camera ei
Foto: captură Pro Tv

 

Și din punct de vedere al revenirii la forma de dinainte de sarcină, Amalia a recunoscut că se datorează alăptării și activităților alături de puiul ei. Chiar dacă mănâncă mai mult decât de obicei și chiar dă iama și în dulciuri, vedeta Pro Tv și-a recăpătat silueta în doar două săptămâni de când a adus-o pe lume pe Alma.

Știrista își dedică tot timpul fiicei sale. Chiar dacă are amenajată o cameră doar a ei, Alma doarme alături de mama sa. Amalia s-a gândit și la botez, despre care recunoaște că este un moment cu o semnificație aparte. “Botezul nu va avea loc peste mult timp, dar nici zilele astea.  O să rezolvăm și botezul până la sfârșitul anului. Pentru mine este foarte importantă partea religioasă, partea de la biserică. Acolo vor fi toți oamenii care ne-au fost și ne sunt aproape. Partea de petrecere va fi, cu siguranță, ceva foarte discret”, a mai declarat vedeta pentru emisiunea de la Pro Tv. 

 

Loading...

Citește și