Amalia Enache, mesaj de dor către mama pierdută cu ani în urmă

amalia.jpg

amalia enache
Amalia Enache a devenit mamă în luna august
Foto: arhivă personală

Din luna august, de când a devenit mămică, Analia Enache (39 de ani) înțelege ce înseamnă dragostea nelimitată, grija și momentele petrecute alături de un suflet care depinde de tine și care îți cere toată atenția. Alma este întregul univers al vedetei de la Pro Tv, ceea ce înseamnă că prioritățile acesteia s-au schimbat considerabil.

Această nouă experiență a făcut-o pe Amalia să-și amintească cu mult drag și dor de propria ei mamă, care, din păcate, nu-i poate fi alături în noul drum pe care l-a început acum câteva luni, căci femeia a murit cu ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

“De câte ori o fi stat şi mama mea în poziții imposibile să pot eu să dorm, de câte ori s-o fi uitat nopțile la somnul meu, de câte ori şi-o fi ținut tusea să nu mă trezesc eu, de câte ori m-o fi ținut în brațe la orice oră...Mi-ar fi plăcut să o pot întreba, de când o am pe Alma am parcă tot mai multe întrebări pentru ea. Ce păcat ca nu avem amintiri de când eram bebeluşi! Cred că nu ne-am supăra niciodată mai târziu pe mamele noastre, dacă ne-am aminti cum era atunci”, a scris Amalia pe Facebook.

În mod public, Amalia și-a amintit de mama sa într-o ediție a emisiunii "Doamne de poveste", de acum câțiva ani. Aceasta a vorbit cu sinceritate și cu vădită emoție despre momentele petrecute alături de cea care i-a dat viață, dar și despre clipele de groaze antemergătoare morții femeii.

"Am avut o mamă foarte calmă, caldă, înțelegătoare. Nu am auzit-o niciodată să ridice vocea. Mă tempera, îmi era o foarte bună sursă de echilibru. Îmi aduc aminte și vocea ei. Mi-e foarte ușor să o văd aici lângă mine. E vorba de un gest care spune foarte multe despre relația dintre noi. Mă mângâia foarte mult pe mâini. Ăsta era gestul meu de afecțiune cu mine, cu fratele meu și cu tatăl. Și râdea foarte mult."

Loading...

Citește și

  • Amalia Enache (39 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce în luna august a născut o minune de fetiţă. A botezat-o pe Alma chiar în ziua de Crăciun, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar recent ştirista de la PRO TV şi-a făcut bagajele pentru o călătorie importantă.

  • amalia enache

    Amalia Enache (39 de ani) a făcut o alegere inspirată atunci când a decis să plece cu Alma, fiica sa, în America de Sud. A părăsit România la timp, așa încât nu a trebuit să se înfrunte cu nămeții și gerul. Știrista care a devenit mamă pentru prima dată în luna august și-a dus micuța pe continentul pe care se află și tatăl ei, cel pe care vedeta Pro Tv îl ține ascuns de ochii presei.

  • amalia enache

    Amalia Enache (39 de ani), știrista postului Pro TV, a luat o decizie de mare însemnătate pentru familia sa și, mai ales, pentru fiica sa. Vedeta a botezat-o pe Alma chiar în ziua de Crăciun.

  • amalia enache

    Amalia Enache traversează una dintre cele mai emoţionante perioade ale vieţii. Ştirista a născut în această vară şi la scurt timp şi-a recuperat silueta pe care o avea înainte de a deveni mămică. Prezentatoarea a povestit cum a mers la doctor cu mașina personală pentru un control de rutină și a ajuns să nască în aceeași zi.