Amalia Enache locuiește într-o mansardă superbă. Imagini inedite din casa vedetei

amalia_enache3.png

amalia enache casa
Amalia Enache a cumpărat mansarda în care a locuit patru ani cu chirie
foto: captură

Discretă cu viața ei personală, Amalia Enache și-a deschis ușa mansardei din centrul Bucureștiului pentru un reportaj realizat de A List Magazine. Este vorba despre singura casă în care Amalia a stat de când s-a mutat de la Timișoara în București, în 2000.

Un spațiu deschis, foarte luminos, decorat cu foarte multă originalitate, în care și-au găsit locul și grinzile din lemn, originale, ale casei, și un televizor uriaș, și un candelabru, și o cadă adusă tocmai de la Paris. Casa Amaliei Enache poartă amprenta știristei de la PRO Tv, iar acesta este, de altfel, și lucrul pe care vedeta îl apreciază cel mai mult la mansarda în care locuiește din 2000.

amalia enache casaZoom
Cada a fost adusă de la Paris
foto: captură

 

Primii patru ani i-a petrecut aici din postura de chiriaș. ”Sunt proprietar de prin 2004. În București nu am locuit în nicio altă casă. sunt foarte atrasă de casele luminoase. Prima oară când intru într-o casă mă uit la lumină, apoi la cât se vede din personalitatea omului. Nu plac casele care arată așa, ca niște showroom-uri”, a dezvăluit Amalia.

 

Vedeta mansardei pare să fie biblioteca-scară, cu cărțile dispuse și pe orizontală, și pe verticală, astfel încât să ocupe eficient fiecare milimetru din spațiul disponibil, o scară sau o bibliotecă ce duce către locul secret, colțul în care Amalia se retrage pentru a se relaxa: dușul.

amalia enache casaZoom
Scara-bibliotecă duce la locul de relaxare
foto: captură

 

amalia enache casaZoom
Dușul este locul în care Amalia se relaxează
foto: captură

 

Un lucru la care Amalia ține foarte mult este o poartă foarte veche, sculptată cu motive românești, pe care jurnalista a găsit-o într-un târg și pe care a transformat-o în ușă.

În bucătărie se află cel mai colorat obiect din mansardă, un frigider roșu. Este o bucătărie mică, dar în care se gătește foarte mult pentru fetița de un an și jumătate a Amaliei. ”Eu nu gătesc foarte mult, dar în această casă se gătește foarte mult, pentru că am un copil care mănâncă foarte bine. Deși este mic locul, de aici ies de câteva ori pe zi felul unu, felul doi și prăjituri”, a spus Amalia.

amalia enache casaZoom
Pătuțul micuței Alma se află chiar lângă patul Amaliei
foto: captură

 

Acesta este locul în care Amalia a adus-o prima oară pe fiica ei, după ce a născut. Vecinii i-au pregătit o surpiză, decorând scările până la mansardă cu mesaje și obiecte de bun venit, ceea ce a făcut ca aceasta să fie cea mai dragă amintire a Amaliei Enache legată de casa ei.

loading...
Loading...

Citește și

  • amalia enache

    După o vacanţă prelungită în America de Sud la cel care a făcut-o mămică, a venit rândul bărbatului din viaţa Amaliei Enache să vină în România. S-a tot vehiculat că ştirista Pro Tv a rămas însărcinată cu Claudiu Anghel, cel mai bun prieten al vedetei, care însă nu i-a fost iubit nicio secundă, lucru care nu a fost negat, dar nici confirmat de prezentatoare. Coincidenţă sau nu, zilele trecute cei doi şi Alma, fetiţa lor, s-au aflat la Timişoara, iar recent au ajuns la Barcelona unde au început să ia străzile la pas.

  • amalia enache

    Amalia Enache savurează din plin concediul prelungit pentru creșterea Almei, fiica ei de un an și două luni. Călătorește, se joacă, bifează toate evenimentele mondene la care poate participa cu micuța Alma. Singurul domeniu în care nu se simte că știrista e în concediu e bucătăria.