Amalia Enache, disperată că nu-şi poate creşte bebeluşul în linişte

amalia.jpg

amalia enache
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: Facebook

În urmă cu două luni, Amalia Enache trăia cea mai frumoasă zi, pentru că atunci o aducea pe lume pe fetiţa ei, Alma. Vedeta Pro Tv s-a externat la scurt timp şi a ajuns acasă cu bebeluşul, dar asta a însemnat şi o grămadă de probleme pentru ea şi pentru bebeluş. Prezentatoarea s-a plâns prietenilor că nu mai rezistă să trăiască în zgomotul şi praful unui şantier din apropierea casei ei.

Vedeta ProTV Amalia Enache trăiește un adevărat coșmar. Chiar lângă casa ei muncitorii lucrează non-stop pe şantier. Vedeta se află în concediu postnatal și este revoltată că autoritățile au putut aproba așa ceva.

"Nu răspunde nimeni la Inspectoratul de Stat în Construcții, așa că rog, colegii jurnaliști sau cei care cunosc legea, să-mi spună dacă se dau autorizații de construcție pe timp de noapte. (dacă da, cine o fi gândit o lege așa de grozavă?!). Lângă casa mea s-a pornit un șantier, iar gălăgia și strigătele muncitorilor fac imposibil somnul. Ce e de făcut? E greu și cu bebeluș, și cu șantier. Mulțumesc!”, a scris Amalia Enache.

Vedeta Pro Tv a preferat să vorbească foarte puţin despre bărbatul cu care are copilul şi mai mult despre ea şi bebeluş. Într-un amplu interviu pentru www.life.ro, Amalia a precizat că este vorba despre un bărbat cu care trăiește o iubire savuroasă și că nu este din România, ci din America de Sud. Mai mult de atât, Amalia a precizat că i-a fost aproape pe parcursul sarcinii, acesta mergând cu ea la controalele medicale. ”La prima ecografie, tatăl copilului s-a emoţionat foare tare, eu în schimb eram relaxată şi veselă.”, a declarat Amalia pentru respectivul site. Vedeta a mai povestit și că poartă, într-adevăr, un inel special pe deget, dăruit de tatăl copilului ei, însă nu a vrut să spună clar dacă este vorba de un inel de logodnă sau nu: ”Da, este un inel de angajament de creştere a copilului, angajament că suntem părinţi pe viaţă. Este un inel despre care la început nu am ştiut ce înseamnă. Am aflat de la creatoarea lui că este un inel care simbolizează sarcina. Are şi el, inelul o poveste…”.

loading...
Loading...

Citește și