Amalia Enache a dezvăluit o imagine emoționantă, cu fiica ei în brațele bunicului

amalia_tiff.jpg

amalia enache tiff alma festival gala
Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută
foto: arhiva personală

După o vacanță lungă în America de Sud, la tatăl Almei, Amalia Enache i-a făcut cunoștință fiicei ei cu satul în care s-a născut și a copilărit jurnalista de la Pro TV. Excursia în județul Hunedoara, la Toplița, a prilejuit întâlnirea emoționantă dintre nepoată și tatăl Amaliei.

Micuța Alma în brațele bunicului, o imagine care a topit inimile prietenilor virtuali ai Amaliei Enache. Vedeta Pro TV a făcut publică o fotografie surprinsă în excursia care a marcat întoarcerea Amaliei în locurile natale. Fanii au reacționat imediat, urându-i multă sănătate ”domnului profesor”.

amalia_enache.jpg

amalia enache
Micuța Alma, în brațele bunicului
foto: arhivă personală

 

Tată Amaliei Enache a fost profesor de sport în Toplița. În urmă cu mai mulți ani, mama vedetei s-a stins după o luptă grea cu boala. Tragedia a marcat-o profund pe știrista de la Pro TV, după cum mărturisea chiar ea într-un interviu pentru Adevărul.

”Am o imagine din perioada aia în care mama nu mai suporta să vadă că i se face transfuzie, că intră sânge străin în ea, după o operaţie şi luni de stat în spital. Părea că nu mai e ceva care să ne aducă salvarea. A avut un moment în care mi-a spus categoric că nu mai poate să mai vadă intrând sânge în ea. Era o chestiune de ore. Mie îmi spuneau medicii să ies afară că fără asta nu depăşim acel moment, pentru că analizele i se deterioraseră atât de tare încât avea nevoie de transfuzie. Au fost ore întregi cu mine plângând la uşa spitalului. Era un om stăpân pe viaţa lui care-mi spunea că nu mai vrea să facă acea transfuzie, iar eu nu puteam să fac nimic (plânge). Nu am cum să mai fiu aceeaşi după experienţa asta”, a rememorat Amalia.
 

Loading...

Citește și

  • amalia enache

    E cald şi bine în America de Sud, acolo unde la Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului. Micuţa Alma s-a obişnuit cu atmosfera, este plimbată de plajă şi răsfăţată de ambii părinţi, căci vedeta Pro Tv se pare că a decis să locuiască o perioadă lângă bărbatul care a făcut-o atât de fericită. Dacă ar fi să dăm crezare imaginilor atunci şi fetiţa ştiristei se simte excelent în braţele celui despre care s-a vehiculat că ar fi tatăl copilului vedetei.

  • Amalia Enache (39 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce în luna august a născut o minune de fetiţă. A botezat-o pe Alma chiar în ziua de Crăciun, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar recent ştirista de la PRO TV şi-a făcut bagajele pentru o călătorie importantă.