Amalia Enache a ajuns cu fiica sa în America de Sud. Vor sta acolo câteva luni

alma_amalia.jpg

amalia enache fetita
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: arhivă personală

Amalia Enache (39 de ani) vrea să o învețe pe Alma, fiica sa născută în luna august, cu călătoriile. Mai mult, a decis ca, cel puțin pentru o perioadă, să-i ofere tot timpul său micuței pe care și-a dorit-o atât de mult, așa că planurile profesionale au trecut pe un loc secundar în viața ei.

Vedeta tv a fost mereu discretă cu viața personală, așa că nu a dat prea multe detalii nici despre tatăl copilului ei, dar ceea ce a spus este că acesta este din America de Sud. Acolo au plecat Amalia și Alma, pentru câteva luni. "Au fugit" la timp, căci vremea rea a pus stăpânire pe întreaga Românie, iar căldura din continetul american le-a primit cu brațele deschise.

Știrista a dat de veste de îndată ce a ajuns în destinația mult dorită și și-a asigurat prietenii că a ajuns cu bine. Mai mult, fiica ei a făcut furori pe drum. A dovedit că este foarte prietenoasă.

"Am ajuns cu bine. Mănânc cireşe, căpşuni, că doar e sezonul! Alma e și mai sociabilă decât mine, a demonstrat în aeroporturi și în avion. Iar îngerii noştri păzitori de pe drum s-au numit Gina, bucătăreasă româncă ce lucrează la Londra, Santiago, un tânăr chipeş argentinian ce se întorcea acasă după 8 luni în Asia și Sandra, o doamnă britanică în vârstă al cărei soț s-a mutat în America de Sud, dar ei nu-i prea place căldura", a scris Amalia pe Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1