Dana Săvuică: «Am risc crescut la cancer de sân, conform analizelor genetice»

s13-vedete-3-col-dana-savuica.jpg

Daniela Săvuică a primit din partea specialiştilor o lungă listă de alimente, pentru a evita îmbolnăvirea
Citeste tot despre: 

Dana Săvuică (46 de ani) a povestit marți, în cadrul unei conferinţe, la ce boli este predispusă, din punct de vedere genetic: ”Am simţit că am nişte probleme, am dorit să le descopăr mai bine. E vorba despre nişte probleme pe care le-aş putea avea în viitor. Am un plan uşor mai ridicat la osteoporoză, la cancerul de sân şi la sistemul cardiovascular”, a declarat vedeta, în urma testelor ADN realizate cu ajutorul programului revoluţionar MyBodyGuide.

Analizele costă între 500 şi 2.000 €. Totuşi, vedetei i s-a pus la dispoziţie şi o carte personalizată, cu metodele de prevenţie, inclusiv o dietă. Şi Simona Pătruleasa (42 de ani) este predispusă la anumite boli, însă a evitat să le precizeze.

Ne-a spus doar pe ce alimente trebuie să se axeze pentru a evita problemele de sănătate: ”Am primit undă verde la paste şi la cartofi prăjiţi, dar nu am voie să mănânc miere”, ne-a spus ştirista de la Kanal D.

Loading...

Citește și

  • dana savuica

    Decizia Danei Săvuică de a se separa de Răzvan Stanciu după un mariaj de 25 de ani a surprins pe multe lume. Cei doi au divorţat la finele lui 2015 la notar, iar motivele care au făcut-o pe frumoasa blondă să pună punct căsătoriei sunt ştiute numai de cei doi foşti soţi. La 11 luni de la acel moment, Dana Săvuică este stăpână pe situaţie, s-a implicat în multe proiecte care îi ţin mintea ocupată, este deschisă provocărilor şi călătoreşte foarte mult. Numai anul acesta a bifat şapte destinaţii!

  • dana savuica sot

    Un divorț anticipat de toată lumea, dar recunoscut de protagoniști abia la o lună după consumarea faptelor. Dana Săvuică a vrut, conform spuselor soțului ei, să redevină o femeie liberă. S-a întâmplat simplu, la notar, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au o fiică de 22 de ani, așadar nu s-a pus problema custodiei. Lucrurile au fost puțin mai complicate când a venit rândul împărțirii averii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1