Vedete la vot. Fotografia Andreei Esca a adunat mii de aprecieri

ioana-maria-moldovan.jpeg

Ioana Maria Moldovan a votat la alegerile locale
Ioana Maria Moldovan, prezentatoare Prima TV

Soarta comunelor și orașelor din România se decide azi, la alegerile locale 2020. Este o zi importantă și decisivă pentru următorii patru ani. Vedetele sunt conștiente de acest lucru și au ieșit la vot în număr mare. Cu responsabilitate, cu speranță, ele au pus ștampila pe candidații aleși, îndemnându-și și prietenii virtuali să își exercite acest drept constituțional.

Ioana Maria Moldovan: „Am ieșit la vot din respect pentru mine”

Prezentatoarea jurnalului Focus de la Prima TV, Ioana Maria Moldovan, a ieșit în această dimineață la vot echipată corespunzător pentru vremurile pe care le trăim: cu mască, mănuși și dezinfectant la purtător. „Nu am lipsit de la nicio votare pentru că este dreptul meu și mi-l exercit din respect pentru mine și pentru țara mea. Am votat pentru un viitor mai bun și mai frumos pentru copiii noștri”, a explicat ea.

Adina Buzatu vrea primari gospodari

adina-buzatu.jpeg

Adina Buzatu a votat la alegerile locale
Adina Buzatu a purtat o mască achiziționată, ca și Gabriela Firea, de la Art Safari

Adina Buzatu are și ea așteptări mari și speranțe: „Vreau să fie gospodari, să trateze orașul cu seriozitate, ca pe grădina proprie, și să-și respecte promisiunile. Cred că cel mai important lucru pentru un primar este să-și dorească să facă, să aibă abilitatea să facă și să fie gospodar, organizat. Votul a decurs bine, totul a durat două minute”, explică ea.

Fotografia Andreei Esca a adunat mii de aprecieri

andreea-esca.jpg

Andreea Esca a ieșit la vot împreună cu fiica ei
Andreea Esca a ieșit la vot împreună cu fiica ei

Andreea Esca a ieșit la vot cu fiica ei, Alexia Eram. „Buletin nou, obiceiuri vechi. Votez! Pentru că pot/vreau să-i aleg pe cei care să aibă grijă de orașul în care m-am născut și în care trăiesc”, a scris ea în dreptul fotografiei în care amândouă apăreau cu buletinele ștampilate în mână. În doar 4 ore, imaginea a primit aproape 7.000 de aprecieri pe Instagram și aproape 4.000 pe Facebook.

Rețelele sociale s-au umplut de buletine ștampilate

ramona-paun.jpg

Ramona Păun a votat la alegerile locale
Ramona Păun prezintă știrile sportive la PRO TV

Tot cu dovada buletinului apar și colegele ei de la PRO TV, știristele Diana Enache și Ramona Păun. „Mă întorc acasă cu speranța că lucrurile vor sta diferit în următorii 4 ani. Atât pentru mine, cât și pentru animăluțul ăsta mic, pe care îmi doresc să-l plimb în siguranță într-un București curat”, spune Ramona.

diana-enache.jpg

Diana Enache a votat la alegerile locale
Diana Enache, prezentatoare PRO TV

Diana Enache a votat a o secție din sectorul 1, iar procedura a durat puțin: „Sunt puse la dispoziție măști sigilate, mănuși și dezinfectant. Mi-am luat totuși un pix de acasă. Oamenii ăștia ne vor guverna local în următorii 4 ani. Iar Bucureștiul, de pildă, are cel mai mare buget și cele mai multe oportunități (teoretic). Așa că, mergeți și votați!”, își îndeamnă ea prietenii.

Vladimir Drăghia își roagă prietenii să meargă la vot

vladimir-draghia.jpg

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice, cu buletinele, după vot
Vladimir Drăghia și soția lui, Alice

Vladimir Drăghia a ieșit la vot cu soția și își roagă prietenii să îi urmeze exempul: „Lupta asta este cât se poate de reală. Partea bună este că astăzi noi suntem cei care decidem rezultatul ei, așa că luați-vă buletinul și mergeți la secția de votare. Eventual sunați-vă și cunoscuții, îndemnați și pe rețelele de socializare, pentru că astăzi este șansa noastră. Haideți să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc!”.

razvan-popescu.jpg

Răzvan Popescu a fost la vot
Răzvan Popescu

Răzvan Popescu de la Radio ZU ne arată și el că azi a votat regulamentar. „De fiecare dată când merg la urne îmi amintesc de vorbele lui Ion Rațiu: «Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine! ». Despre asta e democrația, restul e doar o bălăcăreală ieftină”, spune el.

ilinca-vandici.jpg

Ilinca Vandici a votat la alegerile locale
Ilinca Vandici, prezentatoare Kanal D

Ilinca Vandici a votat azi cu gândul la fiul ei, Zian: „Eu am votat! E dreptul meu, e dreptul nostru pe care trebuie să ni-l exprimam! Mă gândesc de fiecare dată doar la viitorul lui Zian și încerc să fac cele mai bune alegeri pentru el! Voi ați votat? Haideți la vot!”, își îndeamnă ea prietenii, pe Instagram.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1