Am gustat sandvişurile lui chef Samuel

Ultima actualizare:

    Un festin care poate fi luat oricând la pachet, preparatele speciale ale juratului de la MasterChef ne-au surprins plăcut
Un festin care poate fi luat oricând la pachet, preparatele speciale ale juratului de la MasterChef ne-au surprins plăcut

Chef Samuel, juratul de la MasterChef, are succes cu cele trei sandvişuri lansate la începutul lunii aprilie. Nu doar în reţeaua de benzinării care l-a convins să-i furnizeze nişte preparate premium de luat la pachet, ci şi la noi în redacţie. Iată ce ne-a convins să ne începem ziua cu mâncarea semnată Samuel le Torriellec!

Vă spun din capul locului, nu mi-a fost uşor să evaluez munca unui bucătar cu atâta experienţă. Gătesc, îmi place să mănânc, dar nu am studii de specialitate, nici pregătire. Tot ce pot să vă spun, în calitate de om care a gustat din preparatele sale, e dacă aş mai cumpăra sau nu. Şi răspunsul este da, fiindcă sandvişurile marca Samuel le Torriellec, lansate la începutul acestei luni în reţeaua OMV, sunt un festin culinar pe care-l poţi lua cu tine oriunde. 


    Baguette Caprese e o alegere bună pentru vegetarieniFoto: Sever Gheorghe
Baguette Caprese e o alegere bună pentru vegetarieniFoto: Sever Gheorghe

Baguette Caprese

Ingrediente: baghetă multicereal, mozzarela, sos pesto, roşii, castraveţi, salată verde, oţet balsamic. Preţ: 8,99 lei.

Prospeţime şi miros de Mediterană între două felii de pâine grozavă. Aşa aş descrie, pe scurt, experienţa avută după gustarea acestui sandviş. Bagheta cu cereale mi s-a părut ireal de gustoasă, mozzarela - foarte proaspătă, însă sosul pesto face totul. Fără el, Baguette Caprese n-ar fi fost decât o pâine (bună) cu brânză şi roşii.


    Cele trei sortimente vor rămâne pe piaţă până la sfârşitul lunii maiFoto: Sever Gheorghe
Cele trei sortimente vor rămâne pe piaţă până la sfârşitul lunii maiFoto: Sever Gheorghe

Baguette Tandoori

Ingrediente: baghetă natur, friptură de curcan cu tandoori, castraveţi în oţet, salată verde, brânză Gran Padano, sos de maioneză. Preţ: 10,99 lei.

Puiul sau curcanul, în acest caz, condimentat cu măsură cu tandoori masala (amestec de condimente indiene) este divin oricine l-ar găti. Însă doar un chef adevărat poate potrivi exact cantitatea necesară de mirodenii cu care se înnobilează o friptură. Nu e deloc o surpriză că chef Samuel a reuşit să transmită celor 318 bucătari Viva, care prepară aceste sandvişuri, concentraţia precisă de condimente exotice.


    Sandvişul cu pulpă de raţă e o desfătare a simţurilorFoto: Sever Gheorghe
Sandvişul cu pulpă de raţă e o desfătare a simţurilorFoto: Sever Gheorghe

Baguette Peking

Ingrediente: baghetă franţuzească, pulpă de raţă cu sos Peking, salată verde, ardei gras, roşii, seminţe de susan alb şi negru. Preţ: 12,99 lei. 

Raţa confiată din sandvişul Baguette Peking s-a întâlnit excelent cu sosul Peking, un dressing care nu lipseşte din bucătăria asiatică, în general, şi din cea chinezească, în special. Sosul, care se face din pastă de soia, usturoi, ardei iute, oţet din orez şi zahăr, e cam dulce pentru gustul meu, însă perfect echilibrat ca iuţeală. Adică îl simţi doar după ce termini de mâncat. Cele trei sandvişuri semnate chef Samuel vor fi comercializate în restaurantele Viva ale reţelei OMV până la sfârşitul lunii mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net