EXCLUSIV Click!, în culisele celui mai păzit show tv. Iată ce se întâmplă la filmările «Masked Singer», de la PRO TV

1-cu_bartos.jpeg

Alături de Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cel mai tare show cu măşti se întoarce din toamnă la PRO TV cu sezonul doi. Reporterul Click! a fost în culise şi a văzut cum sunt păzite secretele emisiunii „Masked Singer”. Agenţi de securitate peste tot, tricouri şi hanorace cu mesaje speciale, brăţări de mai multe culori şi un mister total.

În urmă cu o săptămână, mi-a sosit o invitaţie: am fost întrebat dacă vreau să intru în pielea vedetelor care vin la „Masked Singer”. Mai mult, am avut ocazia să văd cum ajung starurile pe platourile de filmare, să vorbesc cu cei patru detectivi din juriu şi să urmăresc câteva minute din ultima zi de filmare. 


Pentru că, da, după 30 de zile s-au terminat filmările la al doilea sezon al emisiunii care va fi difuzat din toamnă la PRO TV. După acceptarea ineditei invitaţii mi s-au dat primele indicaţii. În ziua respectivă urma să primesc un mesaj cu locul de întâlnire din Bucureşti, unde trebuia să mă aştepte o dubiţă. Şoferul avea să-mi dea un pachet cu haine în care să mă schimb, adică un hanorac pe care scria „Don’t talk to me”, o vizieră opacă şi mănuşi albe. 

3-repporterul_in_mggasin_copy.jpg

Am aşteptat maşina în parcarea mall-ului, apoi m-am camuflat în spatele unei viziere opace

La ora 12,30 trebuia să fiu în parcare la Mall Băneasa şi am primit pe WhatsApp coordonatele, cu fotografia unui panou şi cu numărul unei dubiţe. 
La ora respectivă am ajuns acolo, am urcat în maşină, am îmbrăcat hanoracul şi mi-am pus viziera, apoi am plecat spre al doilea loc de întâlnire, unde trebuia să schimb maşina. Acolo se aflau mai multe automobile cu şofer şi bodyguarzi. 

4-reporterul_incaggdrat_de_bodygusrd_cu_umbrelaa_copy.jpg

Am intrat în studiouri protejat de un bodyguard cu umbrelă

Când am coborât, unul dintre agenţi a deschis o umbrelă, ca să nu fiu văzut de eventualii paparazzi. În maşină mai era o colegă de breaslă, cu care nu aveam însă voie să vorbesc. Garda de corp a transmis prin staţie că pachetul a fost luat şi ne-am îndreptat spre Studiourile Kentauros din Ştefăneşti. 

Ajunşi pe platouri, alte reguli: am fost luaţi cu aceleaşi umbrele şi duşi într-o cabină, unde erau ceilalţi ziarişti şi echipa de la PR. Ni s-au luat telefoanele şi au fost puse în punguţe speciale, dar ni s-au dat altele, cu care am făcut poze şi interviuri. 


Adrian Verzilă, care se ocupă de promovarea emisiunii, şi producătorul executiv Daniela Preda ­ne-au mai oferit câteva detalii. Cabinele în care am fost invitaţi să stăm erau cele pe care le foloseau vedetele. La un moment dat, am intrat în studio şi am stat de vorbă cu prezentatorul Pavel Bartoş şi cu detectivii Mihaela Rădulescu, Inna, Alex Bogdan şi Horia Brenciu. După pauză, ne-am întors în cabină, iar după alte câteva minute am fost invitaţi să vedem o bucată dintr-o filmare scurtă. 

6-echipa_de_pr_siff_reporterul_click_1_copy.jpg

Staff-ul emisiunii m-a însoţit peste tot

“Mă ocup de 200 de oameni din toată producţia şi trebuie să mă asigur că totul este în regulă. Sunt unul dintre cei 15-20 de oameni care ştiu cine e în spatele măştilor. Toţi au semnat contracte de confidenţialitate cu penalităţi imense. Cel mai greu e să ne ţinem de programări”, ne-a explicat Daniela Preda, producătorul executiv al emisiunii. 
 • Alături de Pavel Bartoș
  foto: Click!
 • Am mers cu dubița din spate, fără să putem vedea nimic
  foto: Click!
 • Bodyguarzii cu umbrele ne-au însoțit permanent în exterior
  foto: Click!
 • Echipa de PR și reporterul Click!
  foto: Click!
 • Pe platoul de filmare
  foto: Click!
 • Reporterul Click!, în mașina PRO TV
  foto: Click!
 • Reporterul Click!, în mașina PRO TV
  foto: Click!
 • Maximize

1/7

Demascarea vedetelor, în condiţii speciale

Regizorul emisiunii este Iulian Moga, iar măştile sunt executate de aceeaşi echipă de la primul sezon. Câteva dintre măşti sunt făcute în România. 

caseta-mugur-ggmihaescu-corbul-4_copy.jpg

Mugur Mihăescu a câştigat prima ediţie a show-ului

Demascarea se face fără spectatori, cu doar câţiva oameni în platou, cameramani, prezentator şi detectivi. Înainte ca personajul să-şi dezvăluie identitatea, agenţii verifică fiecare colţişor. La final, vedeta se maschează din nou şi aşa parcurge distanţa până la cabină. Prima ediţie a fost câştigată de actorul Mugur Mihăescu, care a purtat o mască spectaculoasă - Corbul.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul