Am aflat ziua în care vor spune «DA». Adela Popescu şi Radu Vâlcan se căsătoresc după 5 ani de relaţie EXCLUSIV

12-13-vedete-adela-si-valcan.jpg

Radu Vâlcan și Adela Popescu se căsătoresc după 5 ani de iubire

Pierdem burlăcițele din showbiz pe bandă rulantă! După sexoasa Laura Cosoi, acum și prietena sa, Adela Popescu (28 de ani), se pregătește de nuntă cu iubitul ei, Radu Vâlcan (38 de ani).

Click! a aflat data pe care cei doi au încercuit-o în calendar pentru a deveni soț și soție cu acte: duminică, 30 august. Deși Adela și Radu sunt împreună de 5 ani, iar relația lor s-a înfiripat pe platourile de filmare ale telenovelelor de la Acasă TV, astrele nu le par favorabile. Cel puțin așa reiese din astrograma realizată de specialistul Click!, Tina Rizea.

“Tânăra mireasă are Soarele în Balanţă şi Luna în Săgetător. Cele patru planete din Săgetător o antrenează pentru orice tip de concurenţă, dar o şi îndeamnă să călătorească, să se perfecţioneze, să-şi găsească sufletul pereche şi să lupte pentru a obţine dreptate pentru cei necăjiţi. Frumosul mire are Soarele în Vărsător şi Luna în Balanţă. Contrar aparenţelor, este foarte energic, extrem de încăpăţânat şi un iubitor de libertate. În ambele hărţi astrale, Marte se află la 29 de grade în Capricorn, ceea ce presupune că există o încăpăţânare care îi îndepărtează, dar şi o inflexibilitate fără margini. Mult mai elegant şi mai complex decât mireasa sa, se exprimă frust în intimitate şi poate deveni «ucigător» de ironic. În ciuda faptului că data ceremoniei e foarte bine aleasă, e greu de crezut că această «alianţă» matrimonială va rezista”. 

Totul despre nunta Adelei Popescu cu Radu Vâlcan!

Adela Popescu (28 de ani) ne-a vorbit, pe şleau despre nunta ei cu Radu Vâlcan (38 de ani). După cinci ani de relaţie, cei doi se vor căsători pa 30 august, iar evenimentul va fi cu totul atipic. Actriţa ne povestea recent într-un interviu sincer şi exclusiv, pentru Click! ce planuri are pentru ziua cea mare.

 • Click!: Cum visaţi voi doi nunta perfectă?

Adela Popescu: Vom avea puţini oameni, familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Pentru asta ne dorim un loc de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitaţi.

 • Aţi stabilit naşii, rochia şi alte detalii?

Naşii, da, i-am stabilit sunt prieteni foarte buni, dar, nu sunt persoane publice. Rochia încă o caut. Ştiu cum trebuie să arate, nu stil prinţesă, lungă. Dar nu vreau să fie o rochie care să mă incomodeze, nu vreau corset, nu vreau să fie mulată sau să aibă un decolteu cu care să fiu stresată. Vreau să fie o rochie foarte frumoasă, dar care să-mi semene, să fie din mine.

 • Dar el?

Bănuiesc că va avea un costum clasic, negru.

 • Ce v-a determinat să faceţi şi voi pasul cel mare, după 5 ani de relaţie?

Eu, cinstit, nu credeam că mai e nevoie nici de cererea în căsătorie. Mi se părea că Radu nu are de ce să o facă. Lucrurile la noi sunt clare, locuim împreună din primul an. De fapt, ăsta e testul pe care trebuie să-l dea cuplurile, să locuiască împreună şi, dacă-l trec, n-are ce să se schimbe după nuntă. Cererea a avut un farmec deosebit. A consolidat ceva ce oricum exista.

 • Ar mai urma ceva după nuntă... Copil?

Da, sigur că ar trebui să urmeze şi momentul ăsta.

 • Când?

La timpul potrivit. Acum, desigur, am început să ne gândim mai serios la asta.

 • Adică aţi renunţat la metodele de contracepţie, v-aţi făcut analizele necesare?

Nu am cum să-ţi spun exact cum pregătim această poveste. Dar să ştii că suntem oameni foarte responsabili şi facem lucrurile în aşa fel încât să fie bine.

 • Dan Bordeianu (n.r. primul ei iubit) va fi invitat la nuntă?

Nu.

 • Dar aţi mai păstrat legătura? Aţi rămas prieteni?

E mult spus că am rămas prieteni. S-a întâmplat să ne mai întâlnim în diferite contexte şi am vorbit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat între noi. Cred că unele poveşti îşi au locul lor, înveţi ce ai de învăţat din ele, te-ajută cât de mult pot în devenirea ta şi apoi se sting.

 • Prima dragoste, putem spune, pentru tine?

Da, a fost primul bărbat.

 • Şi după el?

Una singură am mai avut.

 • Şi te crezi pregătită pentru nuntă?

Da, absolut.

 • Dar ştii că n-o să mai ai nici o altă relaţie, nu?

Da. Nu m-am dat în vânt după asta nici înainte.

 • Femeile nu se gândesc la asta, dar bărbaţii intră în panică în momentul căsătoriei, la gândul că nu vor mai avea alte femei.

Nu cred că va fi asta, pentru că Radu, până la vârsta lui, a avut destul de multe interacţiuni cu alte femei.

 • Inclusiv o căsnicie (n.r. Tereza şi Radu Vâlcan au divorţat în 2007).

Da, de câţiva anişori. Şi pentru că el a trecut prin această etapă despre care îţi spuneam, cred că este destul de pregătit.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și