Alina Vidican s-a "vindecat" după divorţul de Cristi Borcea? Ce mesaj a primit de ziua ei

alina_vidican.jpg

alina vidican 33 de ani aniversare divort cristi borcea
Alina Vidican pare că şi-a regăsit pofta de viaţă
foto: arhiva personală

Separarea de Cristi Borcea a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Vidican, care a încercat timp de un an să-şi recucerească bărbatul prin toate mijloacele. A negociat termenii divorţului de peste Ocean şi s-a retras din căsnicia cu fostul acţionar de la Dinamo. Recent, Alina a fost surprinsă din nou cu zâmbetul pe buze, la aniversarea de 33 de ani, o persoană dragă ei reuşind să-i ridice moralul şi să o facă să se simtă extraordinar.

Alina Vidican a tras cu dinţii de mariajul cu Cristi Borcea, dar fostul acţionar de la Dinamo avea deja alte planuri cu Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit vara trecută al şaptelea moştenitor. Deşi tristeţea de pe chipul ei la momentul când a aflat de sarcina rivalei sale părea că nu se va şterge vreodată, iată că la patru luni de la separarea oficială şi în acte, blonda a găsit puterea să se adune şi să meargă mai departe de dragul celor doi copii ai ei, un băiat, George Alexandru, de patru ani şi zece luni, şi o fetiţă, Gloria, de un an şi jumătate. Un mesaj din ţară venit de la cea mai dragă fiinţă i-a făcut aniversarea şi mai frumoasă.

alina.jpg

alina vidican 33 de ani aniversare divort cristi borcea
Alina Vidican a împlinit 33 de ani
foto: arhiva personală

"La mulţi ani, iubita mamei şi multe zâmbete de bucurie! Un buchet cules din grădina sufletului meu pentru tine. Ziua să-ţi fie binecuvântată de cadouri multe, bucurii, multa iubire şi cele mai frumoase vise să prindă viaţă, iubire şi lumină! Dincolo de cuvinte, timp şi distanţă...zâmbet şi culoare, de ziua ta!", i-a transmis Mariana Vidican fiicei ei aflate la mii de kilometri distanţă, în America, acolo unde s-a mutat după divorţ.    

Cristi Borcea şi Alina Vidican au încheiat actele de separare, în luna noiembrie, la notar, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Cristi Borcea îşi ispăşeşte pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor" la penitenciarul Jilava.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sunt tinere, frumoase, celebre şi singure. Anul 2016 a fost până acum unul cu suişuri şi coborâşuri pentru câteva femei puternice din showbiz-ul românesc, care s-au rezit în ipostaza de divorţate. Click! vă spune ce planuri de viitor au Dana Săvuică, Alina Borcea, Cristina Spătar şi Valentina Ionescu.

  • alina vidican

    Alina Vidican, fostă Borcea, și-a găsit liniștea. După un an tumultos în care a trecut printr-un divorț, blonda se reface în Miami, Florida, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Tot acolo petrece și Sărbătorile de iarnă.

  • Alina Vidican (32 de ani) nu poate sta departe de fostul ei soț, Cristi Borcea (46 de ani). Aflată în România pentru câteva zile, fosta doamnă Borcea a mers să îl viziteze pe tatăl copiilor ei la Penitenciarul Poarta Albă, la sfârșitul săptâmânii trecute. Cu siguranță, acest lucru nu îi va pica bine Valentinei Pelinel, care i-a făcut și ea o vizită fostului boss dinamovist, în urmă cu câteva zile, însoțită de părinții lui Borcea.

  • Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1