Alina Vidican, goală! Cum poza soţia lui Borcea când nu era măritată

alina_vidican_goala.jpg

alina vidican goala
Alina Vidican era îndrăzneaţă cu ani în urmă
Foto: arhiva personală

Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model. Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.

Multe sacrificii a făcut Alina Vidican (32 de ani) pentru soţul ei şi încă pare dispusă să facă. În presă se vehiculează că blonda este în stare să treacă chiar pe la medicul estetician pentru a-şi recâştiga soţul. Se pare că zvonul nu este adevărat, iar Alina Borcea, care recent a efectuat o vizită în Turcia, a făcut declaraţii pentru Click! în acest sens: "Nici nu se pune problema să-mi operez sânii". Citeşte aici tot ce ne-a spus Alina!

vidican.jpg

Alina îl creşte singură pe fiul ei, George (2 ani şi opt luni)

Cu toate acestea, surse din anturajul soţiei lui Borcea au povestit pentru Click! că Alina ar fi luat legătura cu un plastician.

Alina a urcat pe podium de la 15 ani

Dacă derulăm filmul înapoi, pe vremea cînd Alina avea o carieră promiţătoare de model în faţă, putem înţelege de ce soţia lui Cristi Borcea îşi doreşte sâni mai mari. În imaginile cu Alina Vidican, defilând pe podium pe când avea doar 15 ani, se observă că fostul manechin nu era foarte bine dotat. Asta nu a împiedicat-o însă să pozeze goală, imagini pe care rar le mai găseşti acum pe Internet. În urma cu câţiva ani se lăuda cu ele pe site-ul său personal, însă acum doamna Borcea ar şterge orice urmă dacă ar putea. Cel care le-a descoperit în urmă cu ceva timp a fost bloggerul Zoso.

 • alina vidican alina borcea goala
  Alina Vidican, în lenjerie intimă
  foto: arhiva personală
 • alina vidican alina borcea goala
  Alina Vidican a pus stop carierei în modă când l-a cunoscut pe Cristi Borcea
  foto: arhiva personală
 • alina vidican alina borcea goala
  Alina Vidican avea o carieră înfloritoare când a renunţat
  foto: arhiva personală
 • alina vidican alina borcea goala
  Soţia lui Borcea a urcat pe podium de la 15 ani
  foto: arhiva personală
 • alina vidican alina borcea goala
  Alina a lucrat cu mai mulţi designeri de top
  foto: arhiva personală
 • alina vidican alina borcea goala
  Alina l-a cunoscut pe Cristi Borcea în 2003
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/6

Timişoreanca a lucrat pentru cei mai cunoscuţi designeri români între care Cătălin Botezatu, Irina Schrotter, I.D. Sarrieri, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Ingrid Vlasov şi Răzvan Ciobanu. Alina a apărut în reviste prestigioase de la noi şi a câştigat titlul de “Cel mai bun model al anului 2001″, precum şi premiul “Perfect Curls” la finala concursului Super Model of The World organizat de Ford Models în 2002.

"Avea toate calităţile pentru un manechin bun. Era foarte înaltă, muncitoare, îşi dorea să progreseze, îşi dorea să ajungă la o agenţie în Bucureşti, ceea ce a şi făcut", declara, în trecut, designerul, Cristina Lazăr, una dintre creatoarele de modă care apela des la serviciile Alinei.

Timişoreanca l-a cunoscut pe Cristi Borcea în 2003, când a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionat de la Dinamo până în 2011. În prezent, cei doi au împreună un băieţel, George Alexandru (trei ani şi opt luni), şi o fetiţă, Gloria (opt luni).   

Loading...

Citește și

 • alina borcea

  Vestea că se pregătește să-și pună silicoane pentru a ține pasul cu amanta soțului ei a înfuriat-o la culme pe Alina Borcea. Tânăra de 32 de ani a negat cu vehemență o asemenea ipoteză, dar a recunoscut că a făcut de curând o vizită în Turcia.

 • borcea alina vidican

  Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

 • Alina Vidican, actuala soţie a lui Cristi Borcea, a fost prezentă marţi seară (5 ianuarie) în platoul emisiunii ''La Măruţă''', de la Pro Tv. Ea a vorbit despre sarcina Valentinei Pelinel, dar şi despre zvonurile conform cărora copilul Valentinei a fost conceput cu soţul ei, Cristi.

 • Detalii neştiute de nimeni ies acum la iveală din căsnicia lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Vrăjitoarea Vanessa a fost prezentă miercuri seară (6 ianuarie) în platoul emisiunii ''Wowbiz'', de la Kanal D, unde a susţinut că actuala soţie a lui Borcea a apelat la magia neagră pentru a-l face pe fostul şef de la Dinamo să o părăsească pe Mihaela Borcea şi să o ia pe ea de soţie.

 • alina vidican cristi borcea

  În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1