Alina, ţi-e frică să dormi singurică? Ce face soţia lui Borcea în timp ce afaceristul e în puşcărie

borcea_si_sotia_alina.jpg

Cristi şi Alina Borcea s-au căsătorit în august 2011

Nici patru luni nu au trecut de când soţul ei a intrat la puşcărie, că Alina Borcea (30 de ani) simte deja lipsa unui bărbat în casă. Mai ales că nu e deloc uşor să fii femeie fără nici un ajutor. De frica hoţilor a şi luat măsuri: şi-a blindat casa cu camere video, iar la stradă are barieră.

Cu Cristi Borcea (44 de ani) după gratii, Alinei îi e din ce în ce mai greu să se descurce. Pe lângă faptul că se ocupă de creşterea băieţelului şi de afacerile fostului boss de la Dinamo, manechinul trebuie să aibă grijă şi de reşedinţa luxoasă din Pipera.

Zoom
Nevasta lui Borcea şi-a montat camere de supraveghere pe gardul reşedinţei din Pipera
Foto: Blitz

Deşi stă la 50 de metri de vila lui Gigi Becali, care este păzită non-stop de bodyguarzi, Alina şi-a luat şi ea măsuri de precauţie. Fotoreporterii Click! au surprins-o luni pe nevasta lui Borcea la volanul bolidul ei, un Porsche Panamera Turbo, în valoare de 160.000 de euro. Şi cu o aşa bijuterie, nici nu-i de mirare că se teme pentru siguranţa ei.

Zoom
Pe străduţa unde locuieşte Alina s-a montat de curând şi o barieră
Foto: Blitz

După ce a făcut câteva cumpărături, nevasta lui Borcea a plecat spre casă. Pe străduţa unde-şi are vila s-a montat mai nou o barieră, care permite accesul doar celor de-ai casei. Pe gardul casei, Alina şi-a montat mai multe camere de securitate care s-o păzească de musafiri nepoftiţi.

loading...

Citește și

  • Alina (27 de ani) şi Cristi Borcea (41 de ani) şi-au creştinat fiul în vârstă de trei luni, George Alexandru. Evenimentul a avut loc ieri, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Bucureşti. La slujba religioasă, soţia fostului şef al echipei Dinamo a strălucit la propriu, căci a purtat bijuterii în valoare de 40.000 €.

  • Starea lui Cristian Borcea este bună, nu au apărut complicaţii postoperatorii şi chiar s-a ridicat la marginea patului, a declarat, astăzi, medicul Şerban Brădişteanu.