Alina Radi a schimbat prefixul la estetician

alina_radi.jpg

alina radi medic estetician clinica timisoara
Alina Radi (30 de ani) are un băieţel de 3 ani după care este topită
Foto: arhivă personală

Nopţile nedormite şi-au pus amprenta asupra chipului Alinei Radi, cântăreaţa de folclor, originară din Timişoara. Şatena a împinit 30 de ani în urmă cu doar câteva zile şi a vrut să sărbătorească într+un mod special, în cabinetul medicului estetician. Solista i-a cerut plasticianului să-i corecteze ridurile de pe frunte şi din jurului ochilor.

Nu trebuie să ajungeţi la bătrâneţe ca să apelaţi la estetician. Alina Radi a început să-şi corecteze ridurule deşi are doar 30 de ani. De ziua ei, şatena şi-a făcut cadou o şedinţă de înfrumuseţare la medicul plastician, care i-a injectat toxină botulinică şi acid hialuronic pentru a-i şterge ridurile de expresie.

A fost pentru prima dată când solista de muzică populară a apelat la un tratament estetic de acest gen şi a suportat cu stoicism înţepăturile. 

alina_radi_estetician.jpg

alina radi medic estetician clinica timisoara
Alina Radi s-a lăasat pe mâna medicului estetician Cristina Muntean
Foto: arhivă personală

"Botoxul nu doar că ajută la diminuarea și corecția ridurilor, dar s-a demonstrat că ajută pacienții care suferă de depresie", i-a explicat medicul estetician Alinei Radi.

Cântăreaţa nu a optat pentru doze mari, ci a vrut doar o intervenţie minim invazivă. În doar 20 de minute, cântăreaţa a plecat fericită că are din nou chipul din liceu. Efectul maxim al injecţiilor se va vedea în următoarele zile.

Alina Radi este mămica unui băieţel de 3 ani

Cântăreaţa de muzică populară a lăsat Capitala pentru oraşul ei natal, Timişoara. În 2015, ea a devenit mămică pentru prima dată şi de atunci se împarte între băieţelul ei Dario şi evenimentele la care este chemată să cânte. Pentru că simţea că tenul ei nu mai este la fel de luminos, Alina Radi şi-a luat inima în dinţi şi a apelat chiar de ziua ei la medicul estetician, care i-a readus zâmbetul pe buze.     

 

Citeşte şi:

 

Alina Radi, sexy într-un loc destinat exclusiv bărbaţilor! Cum a pozat

Alina Radi s-a transformat în păpuşa Barbie

Loading...

Citește și

  • alina radi reteta chefi la cutite

    În urmă cu patru ani se plimba cu iahtul şi bea şampanie scumpă, dar nu i-a plăcut viaţa fără griji! Alina Radi, fosta iubită a milionarului Nick Rădoi, care este mămica unui băieţel dintr-o altă relaţie a dat luxul pe cratiţă şi i-a impresionat plăcut pe juraţii de la "Chefi la cuţite". Luni seară, tânăra a avut emoţii mari când a dat ochii cu cei trei bucătari celebri.

  • Alina Radi este în al nouălea cer! Cântăreaţa de muzică populară a născut sâmbătă (25 iulie) un băieţel perfect sănătos, prin cezariană, înainte de termen.