Alina Pușcaș, ținută de excepție la botez!

alina_puscas_botez_4.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș și-a botezat fiul
foto: Captură Antena Stars

Alina Pușcaș (33 de ani) și Mihai Stoenescu își creștinează băiețelul de opt luni sâmbătă, 21 mai. Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 17.00, și deși au dorit ca botezul micuțului Alexandru să rămână secret, jurnaliștii au reușit să afle unde se desfășoară ceremonia.

La biserică, Alina Pușcaș a venit îmbrăcată elegant, într-o rochie de un verde deschis pastelat, mulată pe corp și cu un volan în jurul umerilor.

alina_puscas_botez_1.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș a purtat o rochie elegantă la botezul fiul ei de opt luni, Alexandru
foto: Captură Antena Stars

 

Însărcinată în patru luni, vedeta are o siluetă zveltă și nici nu se cunoaște că poartă în pântece un bebeluș.

alina_puscas_botez_2.jpg

alina puscas botez
Deși este însărcinată în patru luni, Alina Pușcaș are o siluetă de invidiat
foto: Captură Antena Stars

 

Alina Pușcaș ar fi rămas gravidă în timpul unei vacanțe romantice, pe care și-a petrecut-o cu partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, în Alpii Francezi.

rochie_alina_puscas.jpg

rochie alina puscas
Alina Pușcaș nu a reușit să păstreze botezul secret
foto: Antena Stars

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Weekend plin de paranghelii. Alina Puşcaş şi Sânziana Buruiană vor avea parte, sâmbătă (21 mai), de emoţii la cote maxime, căci ele îşi vor creştina copiii. Ambele mămici vor avea petreceri tematice, cu sute de invitaţi.

  • alina puscas insarcinata a doua oara

    Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

  • alina puscas casatorie mihai stoenescu

    A revenit pe sticlă la două săptămâni după ce a născut, semn că nu poate să stea departe de munca în televiziune. Alina Puşcaş şi-a lăsat copilul cu iubitul şi cu bona, dar se ocupă intens de pregătiruile pentru creştinarea băieţelului ei. Despre oficializarea relaţiei pe care prezentataorea o are cu Mihai Stoenescu, vedeta face declaţii surprinzătoare.

  • alina puscas

    Show-ul ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) câştigă teren în faţa emisiunilor rivale, situându-se, ediţii la rând, pe primul loc, cu audienţe de peste două milioane de telespectatori. Reporterii Click! au pătruns în culise şi au asistat la munca titanică a echipei. În centrul atenţiei a fost însă graviduţa Alina Puşcaş.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1