Alina Puşcaş, înlocuită de la emisiune. Cine prezintă show-ul

alina_puscas.jpg

alina puscas inlocuire te cunosc de undeva maria buza
Alina Puşcas a născut în urmă cu o lună şi jumătate
foto: arhiva personală

Alina Puşcaş a simţit pe pielea ei ce înseamnă să fii mamă cu normă întreagă. Frumoasa prezentatoare a fost reţinută acasă de băieţelul ei nou-născut, deşi trebuia să fie în platoul emisiunii pe care o găzduieşte. producătorii de la Antena 1 au găsit o soluţie de compromis şi i-au găsit prezentatoarei o înlocuitoare.

Maria Buză va prezenta alături de Cosmin Seleși cea de-a șasea ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Pentru că Alina Pușcaș lipsește motivat, întrucât băiețelul ei nou-născut nu a lăsat-o să plece de acasă, producătorii au fost nevoiţi să găsească rapid o soluţie. "M-am rugat să se întâmple o minune, să mai vin o dată la «Te cunosc de undeva!». Norocul meu a fost că a rămas Alina însărcinată…”, a spus Maria.

maria_buza.jpg

alina puscas inlocuire te cunosc de undeva maria buza
Maria Buză va prezenta emisiunea alături de Cosmin Seleşi
Foto: Antena 1

Maria Buză va reveni sâmbătă pe scena show-ului de transformări pe care l-a și câștigat în cel de-al șaselea sezon,  nu doar ca să-l prezinte, ci și să susțină un moment artistic alături de fiul ei, Andrei.

Cum se va descurca Maria Buză în rolul de prezentatoare a acestui show și ce urări îi va face ea proaspetei mămici Alina Pușcaș, telespectatorii Antenei 1 vor vedea mâine (17 octombrie).

 

Loading...
 
 

Citește și

  • iubitul alinei puscas mihai stoenescu

    Alina Puşcaş (31 de ani) şi medicul stomatolog Mihai Stoenescu (41 de ani) nu se mai ascund. Au demonstrat-o weekend-ul trecut pe litoral, când au venit ţinându-se de mână ca doi îndrăgostiţi într-un club de fiţe din Mamaia, iar vedeta tv a recunoscut că bărbatul despre care presa vuia încă din această primăvară că a lăsat-o însărcinată este într-adevăr tatăl copilului ei. Iubitul Alinei Puşcaş a negat în tot acest timp că ar avea o altfel de relaţie cu vedeta tv decât cea de medic-pacient.

  • alina puscas, alina puscas mama

    Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Chiar dacă a încercat mult timp să țină ascuns numele tatălui copilului, bucuria nașterii a făcut-o pe Alina să lase secretomania la o parte și să confirme ceea ce Click! a arătat la începutul lunii august. Tatăl micuțului Alexandru este medicul Mihai Stoenescu.

  • Alina Puşcaş mihai stoenescu club litoral

    Alina Puşcaş (31 de ani) este o graviduţă foarte energică! Însărcinată în luna a opta, vedeta tv îşi face timp între filmări să se distreze. Weekend-ul acesta, co-prezentatoarea emisiunii "Splash! Vedete la apă!" s-a aflat pe Litoral cu medicul stomatolog despre care s-a vehiculat că este tatăl copilului ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1