Alina Pușcaș e gata să nască. I-a pregătit camera fetiței sale

alina.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș mai are puțin până va deveni mamă pentru a doua oară
Foto: Instagram

Alina Pușcaș (30 de ani), simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", este gata să devină mamă pentru a doua oară. Pe tot parcursul sarcinii a fost într-o formă de zile mari, le-a dat întâlnire telespectatorilor Antenei 1 în fiecare sâmbătă seară și doar burtica de graviduța a dat-o de gol că poartă un copil.

Mai are foarte puțin de așteptat până își va strânge fetița în brațe, iar asta i-a dat energie să se ocupe și de camera micuței. A amenajat-o  ca în povești, cu fluturi roz pe pereți și multă dragoste ascunsă în fiecare colț al cuibușorului.

Un pătuț clasic, din lemn, și detalii care o vor face pe fiica Alinei și a medicului Mihai Stoenescu să crească într-o atmosferă armonioasă. Vedeta tv a rămas însărcinată la doar cinci luni de la nașterea primului său copil, un băiețel pe care l-a botezat Alexandru.

alina_puscas.jpg

alina puscas
Camera fetiței Alinei Pușcaș
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Alina Puşcaş traversează o perioadă extrem de frumoasă. Este însărcinată în nouă luni cu al doilea copil şi urmează să aducă pe lume o fetiţă în mai puţin de trei săptămâni. Deşi burtica i-a crescut destul de mult şi îi dă adevărate dureri de cap, vedeta tv nu şi-a pierdut zâmbetul şi nu se ştie dacă nu cumva starea ei de euforie ascunde şi un alt un secret.

 • alina puscas insarcinata 8 luni burtica

  A remarcat şi ea că o sarcină nu seamănă cu alta. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" va deveni pentru a doua oară mămică peste o lună, iar burtica ei nu mai încape de mai mult timp în hainele vechi. Alina Puşcaş are acasă un băieţel, de un an, iar acum va aduce pe lume o fetiţă. La această sarcină, însă, pare că a acumulat mai multe kilograme la siluetă.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Chiar dacă mai are mai puțin de două luni până naște, graviduța Alina Pușcaș e foarte activă și pusă pe șotii. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a făcut show în fața colegilor din trustul Intact joi seara, 22 septembrie, la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă.

 • alina puscas

  Alina Pușcaș (32 de ani), îndrăgita prezentatoare de la Antena 1, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de un an cu iubitul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În timp ce telespectatorii o vedeau sâmbătă seară, 10 septembrie, în prima ediție a noului sezon de "Te cunosc de undeva", Alina petrecea alături de partenerul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1