Alina Pușcaș a anunțat când va aduce pe lume cel de-al treilea copil

alina-puscas-mihai-stoenescu.jpg

Alina Pușcaș se pregătește pentru cea de-a treia sarcină, dar nu se dă înapoi de la distracție
Foto Instagram

Alina Pușcaș se pregătește cu pași repeze de cea de-a trei-a naștere, iar emoțiile i se pot citi ușor pe chip, dar și în mesajele publicate pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat un mesaj pe Instagram unde a dezvăluind când va deveni mamă pentru a treia oară.

Alina Pușcaș va aduce pe lume cel de-al treilea copil peste doar două săptămâni și puțin, însă până atunci nu vrea să se liniștească. Iese în oraș, se fotografiază și muncește, cam așa arată programul de gravidă pe care și l-a făcut prezentatoarea tv. 

66038563_273038793564230_1648727394612361290_n.jpg

Alina Pușcaș se apropie de momentul în care va deveni mamă pentru a treia oară
Foto Instagram

„2 weeks and some days to go but Big Mama is still going out #pregnant #nightout #moments (n.r.: Peste mai bine de două săptămâni vine, dar «mama mare» încă iese în oraș #însărcinată #iesirenocturna #momente)”, a fost mesajul prezentatoarei tv. 

Dacă unele gravide s-ar menaja şi ar aştepta cuminţi acasă să vină termenul pentru a naşte, vedeta de la Antena 1 ne arată cât de bine te poți distra chiar dacă ești gravidă. 

 "Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile. probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că  m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, La prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg”, declara ea despre sarcină. 

Alina Puşcaş, sarcină cu probleme 

Au fost 15 săptămâni în care Alina Puşcaş (35 de ani) s-a confruntat cu stări de rău, care au trimis-o de urgenţă la medic. După un şir lung de analize şi de teste de sarcină, ce într-un final au ieşit pozitive, vedeta Antena 1 s-a liniştit şi se poate bucura de acesată perioadă a sarcinii în care este foarte activă. Deşi are o burtică evidentă, vedeta călătoreşte cu avionul, ba chiar recent a fost pe un circuit de Formula 1 şi a început în forţă filmările pentru cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva", la care poartă ţinute elegante accesorizate cu pantofi cu toc. 

"Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", spunea vedeta la Antena 1.

Alina Puşcaş (35 de ani) este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu (45 de ani). Surse din anturajul stomatologului au povestit pentru Click! că între cei doi există o mare chimie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1