Alina Puşcaş, aniversare de vis la Paris. Ea şi soţul ei au făcut paradă de gesturi romantice

12-13-7.jpg

Alina și Mihai s-au cazat la un hotel elegant

Îndrăgita prezentatoare a show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a împlinit pe 3 noiembrie frumoasa vârstă de 34 de ani. Cu această ocazie, Alina Puşcaş a avut parte de o aniversare de vis, căci soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu (45 de ani), i-a dăruit o vacanţă romantică în oraşul iubirii, Paris, în Franţa.

Fosta actriţă din serialele „Narcisa sălbatică” şi „Fructul oprit” a publicat pe reţelele sociale filmuleţe cu ea desfăcând şampania în faţa Turnului Eiffel. În plus, Alina a mai publicat imagini cu ea şi soţul ei din camera de hotel unde s-au cazat, îmbrăcaţi în halate de baie. Erau totul numai un zâmbet și mai fericiţi ca oricând.

Ei au profitat de această aniversare pentru a fi singuri, căci acasă nu este deloc simplu cu cei trei copii, Alexandru, Melissa și bebelușa Iris, care a venit pe lume pe 4 august: „Numele Iris l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorinţa de a găsi unul mai puţin comun sau în trend, să fie scurt, uşor de pronunţat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai şi ochii lui albaştri, să aibă parte şi de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Aşa am ajuns, după ceva timp, la Iris, care mai are în plus şi legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai“. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1