Alina Puşcaş: «Al patrulea copil nu va mai fi, chiar dacă îmi doresc»

10_ok-alina-puscas-familie.jpg

Din motive medicale, a treia sarcină va fi și ultima pentru Alina Pușcaş

Însărcinată în cinci luni cu al treilea copil, Alina Pușcaș (33 de ani) radiază de fericire. Actrița are un băiat și o fetiță și așteaptă încă o fetiță.

Ea ne-a spus că se menține în formă datorită programului încărcat: „Am luat ceva în greutate, dar mi-e frică să mă sui pe cântar. Nu mai fac sport pentru susținerea coloanei pentru că îmi e suficientă agitația. Probabil că în luna a șaptea mă voi calma. La a treia sarcină e un pic mai dificil, recunosc. Al patrulea copil nu va mai fi, chiar dacă îmi doresc. Sunt permise maximum trei operații de cezariană”.

Artista e căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu (43 de ani) și a devenit mămică prima dată în 2015, când a născut un băieţel, iar în 2016, o fetiță. Alina Pușcaș s-a remarcat în serialul „Narcisa sălbatică” (Antena 1) și ulterior a devenit gazda show-ului „Te cunosc de undeva” (Antena 1). 

Loading...

Citește și

  • Valul de graviduțe de la Antenă nu s-a oprit! Încă o viitoare mămică urmează să apară în showbiz-ul românesc, după ce postul de televiziune unde acestea activează pare că se va transforma ușor, ușor într-o creșă. După ce mai multe prezentatoare TV de la Antena 1 au anunțat marea veste, acum a venit și rândul actriței Alina Pușcaș. Vedeta va deveni mămică pentru a treia oară, pregătindu-se intens pentru noul rol.

  • Alina Pușcaș a dezvăluit că a avut mari probleme la capitolul bone, în momentul în care a fost nevoită să găsească o persoană care să aibă grijă de micuții săi. Vedeta mizează mult pe resposabilitate și încredere mutuală, negăsind, din păcate, aceste calități la persoanele cu care a avut neșansa să colaboreze. Iată prin ce momente neplăcute a trecut actrița!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1