Alina Dumitru se mărită mâine: "Nu voi avea manelişti la nuntă"

alina_1.jpg

Alina Dumitru şi iubitul ei, Ciprian
Alina Dumitru şi iubitul ei, Ciprian
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumitru, şi iubitul ei, Ciprian, vor spune "Da" în faţa lui Dumnezeu, în data de 6 septembrie. Cei doi iubiţi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani.

Alina Dumitru (32 de ani) şi Ciprian fac nuntă! Cei doi iubiţi s-au căsătorit civil luna trecută, pe 15 august, în Buşteni, iar acum îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu la Biserica "Sf. Mina" din Capitală. Potrivit ziarulring.ro, fosta judoka de aur a făcut câteva mărturisiri despre evenimentul fericit din viaţa ei, care se apropie cu paşi repezi. Aceasta susţine că la nunta ei nu se vor cânta manele.

"Avem, deocamdată, peste 180 de invitaţi confirmaţi. Mai sunt două zile până la marele eveniment. Din lumea sportului vor veni mulţi, cum era şi normal. Petrecerea va avea loc la Săftica. Vor fi destule surprize, pe care însă nu le pot face publice. Pot spune că vor cânta bandul de la emisiunea «Te cunosc de undeva!» de la Antena 1, Gelu Voicu şi Corina Oprea din Mureş. Nu am manelişti, niciunul dintre invitaţi nu a solicitat acest gen", a declarat Alina Dumitru pentru Ring.

akina_2.jpg

Alina Dumitru aşteaptă cea mai frumoasă zi din viaţa ei
Alina Dumitru aşteaptă cea mai frumoasă zi din viaţa ei
Foto: Facebook

Alina nu exclude ideea de a avea un copil cât mai curând. Cât despre petrecerea burlăciţelor, aceasta a fost una de pomină.

"Eu am făcut o petrecere pe cinste cu încă 15 fete. A fost frumos. Fetele au adus chiar şi un stripper, dar nu am făcut nimic deplasat. A fost de ajuns. Ciprian nu a avut parte de aşa ceva, mi-a spus că se abţine. Nu i-am interzis eu, aşa a considerat el de cuviinţă. De sâmbătă seara, vom fi o familie în toată regula. Bineînţeles, ne dorim ca în curând să avem şi copii. Am 32 de ani, nu pot amâna foarte mult acest lucru", a adăugat Alina pentru aceeaşi sursă.

alina-dumitru-e1406753467736.jpg

Alina Dumitru şi iubitul ei, Ciprian
Alina Dumitru şi iubitul ei, Ciprian
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • A scăpat de cel mai mare coşmar: dinţii strâmbi! Alina Dumitru, campioană olimpică la judo în 2008, a trăit cu povara aceasta din copilărie, însă acum un an şi două luni a trecut pragul unei clinici dentare din centrul Bucureştiului care i-a recomandat un aparat pe care-l poartă doar vedetele de la Hollywood. Un aparat invizibil, care costă 3.000 €.

  • Alina Dumitru a strălucit din nou pentru România. A luat „aurul" la europenele de judo din Rusia, urcând pentru a opta oară pe cea mai înaltă treaptă a podiumului continental. Alina şi-a anunţat retragerea după Olimpiadă, astfel că nu-i va putea egala recordul Nadiei Comăneci, deţinătoare a nouă medalii europene de aur.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1