Alina Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel să-i blesteme copilul

valentina-si-alina.jpg

Alina Borcea e foc şi pară de când a aflat că Valentina Pelinel va deveni mămică

Vestea că Valentina Pelinel îl va face pe Borcea tătic pentru a şaptea oară a enervat-o la culme pe Alina Vidican, actuala soţie a afaceristului. Alina a folosit cuvinte dure la adresa rivalei sale, ba chiar ar fi şi sunat-o pe aceasta.

Valentina Pelinel a anunţat, luni seara, că urmează să devină mamă, la numai câteva zile distanţă de la vizita făcută soţului Alinei Vidican în arestul Capitalei. Fostul fotomodel nu a confirmat până acum dacă tatăl bebelușului este Cristian Borcea, însă a agitat puternic apele, mai ales pe actuala soţie a fostului şef dinamovist, Alina.

Conform vrăjitoarei Valentina din Timişoara, Alina Vidican a intrat în panică când a aflat că Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu soţul ei şi ar fi sunat-o personal: ''O prietenă de-a Alinei a povestit că soţia lui Borcea a sunat-o pe Valentina şi i-a blestemat bebeluşul. I-a zis să facă un copil monstru'', a mărturisit aceasta la emisiunea ''WOWbiz''.

loading...

Citește și

  • Scandalul dintre Alina Vidican, soţia lui Cristi Borcea, şi Valentina Pelinel, presupusa amantă a acestuia, ţine pe jar o ţară întreagă. Mihaela Borcea, prima soţie a boss-ului dinamovist, care a fost înşelată cu Alina Vidican, se ţine departe de toată tevatura.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • valentina pelinel copil cristi borcea

    Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a căzut ca un trăsnet pentru Alina Borcea, soţia fostului acţionar de la Dinamo. Fostul model a anunţat fericită că este gravidă în patru luni, urmând ca în această primăvară să aducă pe lume un băieţel. După ce a făcut aceste dezvăluiri, blondina a devenit ţina unor atacuri dure din partea Alinei, cărora nu le-a dat curs. Ea a ales să plece într-o vacanţă.

  • De două zile, o țară întreagă întoarce știrea despre sarcina Valentinei Pelinel pe toate fețele. Cum viitoarea mămică încă mai ține la secret numele "autorului", românii născocesc tot soiul de scenarii legate de fostul fotomodel internațional și presupusul tată al copilului. Iar imaginația oamenilor nu cunoaște limite!