Alina Borcea şi-a luat copiii şi a plecat în America

2-bd-1-alina-borcea.jpg

Alina Borcea încearcă să se liniştească după două luni cumplite, în care căsnicia ei a fost la un pas să se destrame

Viaţa familiei Borcea pare o adevărată telenovelă. Din închisoare, Cristi a lăsat-o însărcinată pe amanta Valentina Pelinel, în timp ce soţia lui, Alina, creşte singură doi copii. Doamna Borcea a luat o decizie radicală: să plece pentru câteva luni în America.

S-a tot vorbit despre divorţ, despre partaj şi despre custodie, dar, în cele din urmă, chiar în ciuda presiunilor puse de Valentina Pelinel, lucrurile s-au liniştit un pic între Alina şi Cristi. Pentru ca situaţia să se detensioneze total, nevasta lui Borcea urma să plece în această dimineaţă cu cei mici în SUA, pentru câteva luni.

2-bd-2-nunta.jpg

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011, după şapte ani de iubire. Naşii lor sunt Gigi şi Luminiţa Becali

”Am trăit un coşmar în ultima perioadă”, s-a confesat Alina prietenilor. Şi este lesne de crezut şi de înţeles prin ce a trecut doamna Borcea, mamă a doi copii, un băiat George, de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, de nouă luni. Soţul aflat în închisoare a lăsat-o gravidă pe amanta Pelinel şi a încercat să-şi convingă soţia să o accepte pe amantă în viaţa lor. Alina, evident, a dorit separarea, iar de acolo au intervenit problemele.

Încă îndrăgostită de Borcea, timişoreanca de 30 de ani a găsit cu greu puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor presiunilor pe care cealaltă femeie din viaţa lui Borcea le-a făcut. Acum, după ce a traversat o lună cumplită, în care a tot vorbit cu bărbatul ei despre termenii divorţului, Alina a decis că mai bine face un pas în spate şi încearcă să nu mai tensioneze lucrurile şi mai rău. Concret, a hotărât să plece cu cei mici în America.

”Deşi suferă enorm, Alina ştie că tot cel bun cedează, iar ea exact asta a făcut. A vorbit cu Cristi şi au decis împreună că este cel mai bine ca ea şi copiii să stea departe de toată nebunia asta. Sufereau şi cei mici enorm, iar Alina simţea acest lucru. La Miami este linişte, Cristi va fi mai relaxat şi el şi va avea confortul psihic necesar să-şi facă ordine puţin în viaţă. Cel puţin până la vară, Alina şi copiii rămân în America”, ne-a povestit un bun prieten al soţilor Borcea. Soţia lui Borcea urma să fie însoţită şi de bonă, care s-o ajute cu cei doi copii.

Copiii sunt cetăţeni americani

2-bd-2-copii-alina.jpg

George Alexandru şi Gloria Elena, cei doi copii ai soţilor Borcea

Alina pleacă în America însoţită de cei doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea. George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (9 luni) sunt amândoi cetăţeni americani. Apropiaţii Alinei spun că băieţelul este foarte afectat de lipsa tatălui său şi că după fiecare vizită la penitenciar suferă enorm. Borcea mai are încă patru copii din relaţii anterioare: doi băieţi şi o fată cu Mihaela Borcea, fosta soţie, şi o fată cu fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu.

Amanta Pelinel îi face al şaptelea copil

2-bd-5-pelinel.jpg

Valentina Pelinel este însărcinată în şase luni

Căsnicia soţilor Borcea a fost „aruncată în aer” de declaraţia dată de fotomodelul Valentina Pelinel la începutul lunii ianuarie. ”Sunt însărcinată în patru luni. Aştept un băieţel”, a spus blondina, care a evitat să pronunţe şi numele tatălui copilului. Toată lumea a ştiut însă că este vorba despre Cristi Borcea, care îşi ispăşeşte în închisoare pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor”.

Apropiaţii Valentinei spun că relaţia dintre ei a început însă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristi Boureanu, iar Borcea, cu  Mihaela. De la declanşarea scandalului, atât Pelinel, cât şi Alina Borcea l-au vizitat săptămânal la penitenciar, discuţiile despre un eventual divorţ fiind din ce în ce mai dese.  La începutul verii, Pelinel îl va face tătic pe Borcea pentru a şaptea oară.

loading...
Loading...

Citește și

 • Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.

 • Lucrurile se complică din ce în ce mai mult în cazul amantlâcului din familia Borcea. Cu musca pe căciulă după ce a călcat strâmb cu Valentina Pelinel, pe care a şi lăsat-o gravidă, Cristi nu mai ştie ce să facă să o convingă pe Alina, nevasta lui cu care are un băiat şi o fată, să nu divorţeze.

 • alina vidican cristi borcea

  În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

 • Poveste fără sfârşit. Aşa pare amantlâcul din familia Borcea. Cristi, mare crai dâmboviţean, le-a sucit minţile şi Alinei, cea care i-a devenit soţie în 2011, şi Valentinei, amanta ”oficială” din 2010. Cele două şi-l împart pe fostul şef de la Dinamo, care le primeşte alternativ în vizită la Jilava, acolo unde este închis.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

 • alina vidican goala

  Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model. Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.