Alina Borcea, prinsă cu minciuna! Ce spunea despre Pelinel

vidican-alina.jpg

alina borcea minciuni declaratii contradictorii
Alina Vidican suferă enorm de când a aflat de sarcina Valentinei Pelinel
Foto: captură Pro Tv

Primele zvonuri legate de un iminent divorţ între Alina Vidican şi Cristian Borcea au început să apară încă de acum doi ani. La câteva luni de când fostul boss dinamovist fusese condamnat la închisoare, imagini cu Valentina Pelinel vizitându-l la penitenciar au început să apară în presă. Deşi probele erau evidente, soţia lui Borcea nu a vrut să creadă că ele existe, ba chiar a negat că o cunoaşte pe cea despre care se specula de atunci că ii este amantă soţului ei.

Alina Borcea (31 de ani) este distrusă după ce Valentina Pelinel (35 de ani) a făcut anunţul sarcinii. Deşi nu a confirmat că tatăl copilului este Cristan Borcea (45 de ani), soţia fostului acţionar de la Dinamo nu a mai rezistat şi a ieşit public să-i ceară fostului model să-i lasă familia în pace. Invitată la Pro Tv, Alina a spus printre lacrimi că Pelinel încearcă să-i distrugă căsnicia şi a rugat-o să-i respecte intimitatea. "Eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Tot ce simt este durere. Valentina Pelinel venea la noi în casă, ne-am făcut vacanţele împreună. Am fost în San Juan. Nu o credeam în stare de aşa ceva. La nuntă (n.r. în 2011) eu personal am tăiat-o de pe listă. Cristi mi-a spus că nu mai are nimic cu ea, iar faptul că s-a căsătorit cu mine spune totul", a declarat soţia lui Cristian Borcea.

Derulând filmul înapoi, în vara lui 2014, Alina susţinea cu totul altceva atunci când a fost întrebată despre Valentina Pelinel. Timişoreanca nu îşi amintea acest nume. Întrebată de atunci dacă divorţează de Borcea, după ce în presă apăruseră imagini cu Pelinel la penitenciarul Poarta Albă, acolo unde Borcea îşi ispăşeşte pedeapsa, Alina a avut un răspuns surprinzător. "Nu e prima oară când se speculează pe această temă. Nu o cunosc pe Valentina Pelinel şi nu ştiu ca soţul meu să fi avut vreo relaţie cu ea. Nu s-a pus problema ca eu şi Cristi să divorţăm, dimpotrivă situaţia prin care trecem ne-a unit şi mai mult şi ne-a făcut să ne gândim şi la un al doilea copil", spunea ea. La scurt timp blonda a rămas îmsărcinată cu Gloria Elena, fetiţa care s-a născut în urmă cu şase luni.

Nu este prima dată când Alina este prinsă cu minciuna. Dacă ar fi să dăm crezare declaraţiilor făcute de vrăjitoare, Vidican ar fi sunat-o pe Pelinel ca să-i blesteme copilul nenăscut. Întrebată dacă a luat legătura cu presupusa amantă, Alina a negat categoric că ar fi contactat-o telefonic.   

Loading...
 
 

Citește și

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • alina borcea

    Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

  • cristi borcea

    Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

  • cristi borcea

    Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.