Alina Borcea nu se dă bătută! Ce spune despre împărţirea averii

alina-borcea-si-cristi-borcea.jpg

Cristi Borcea are 2 copii cu Alina Vidican
foto: Ok! Magazine

Nici bine nu a ajuns peste Ocean că au apărut noi zvonuri privind divorţul Alinei Vidican de Cristi Borcea. Chiar dacă tensiunea a atins cote maxime în familia fostului acţionar dinamovist, de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, soţia omului de afaceri rămâne fermă pe poziţii. Alina a declarat din nou că nu se desparte de soţul ei, indiferent de ceea ce se va întâmpla de acum înainte.

Gurile rele care dau ca sigur divorţul dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea au facut-o pe timişoreancă să ia imediat atitudine. Chiar dacă se află la mii de kilometri distanţă, blonda nu a vrut să scape lucrurile de sub control şi a explicat din nou că nu a divorţat şi că nu are bărbat de lăsat. În plus, ea a făcut declaraţii şi pe marginea averii, pe care ar urma să o împartă cu soţul ei în cazul unei despărţiri.

"În urma celor scrise de presă, cum că am divorţat deja de Cristi, nu pot să spun decât că sunt aberaţii. Nu divorţez, nu am bărbat de lăsat, am mai spus-o şi îmi menţin vehement acest gând! Singurul lucru semnat cu soţul meu e o convenţie în care îşi dă acordul că pot pleca cu cei doi copii în America, unde voi sta până în luna iunie. Nu s-a vândut niciun hotel, asa cum s-a scris, şi că aş fi primit jumătate din sumă. Hotelul Boavista din Timişoara nu este de vânzare", a declarat Alina Borcea.

Timişoreanca a plecat în America în urmă cu cinci zile. Alina şi-a luat cu ea cei doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea. George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (9 luni) sunt amândoi cetăţeni americani. Apropiaţii Alinei spun că băieţelul este foarte afectat de lipsa tatălui său şi că după fiecare vizită la penitenciar suferă enorm. Borcea mai are încă patru copii din relaţii anterioare: doi băieţi şi o fată cu Mihaela Borcea, fosta soţie, şi o fată cu fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu.

loading...

Citește și

  • Viaţa familiei Borcea pare o adevărată telenovelă. Din închisoare, Cristi a lăsat-o însărcinată pe amanta Valentina Pelinel, în timp ce soţia lui, Alina, creşte singură doi copii. Doamna Borcea a luat o decizie radicală: să plece pentru câteva luni în America.

  • Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.

  • Lucrurile se complică din ce în ce mai mult în cazul amantlâcului din familia Borcea. Cu musca pe căciulă după ce a călcat strâmb cu Valentina Pelinel, pe care a şi lăsat-o gravidă, Cristi nu mai ştie ce să facă să o convingă pe Alina, nevasta lui cu care are un băiat şi o fată, să nu divorţeze.

  • alina vidican cristi borcea

    În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.